TOP5: Αυτοί είναι οι 5 μεγάλοι στόχοι των Ουόριορς αν δώσουν Ουίγκινς, Γκριν και το Νο.1 στο ντραφτ!

TOP5: Αυτοί είναι οι 5 μεγάλοι στόχοι των Ουόριορς αν δώσουν Ουίγκινς, Γκριν και το Νο.1 στο ντραφτ!

bet365

Οι Ουόριορς έχουν βάλει σκοπό να φέρουν πίσω την χαμένη αίγλη τους και με καλά ανταλλάγματα έχουν 5 μεγάλους στόχους.

Το τι θα κάνουν οι Ουόριορς το καλοκαίρι είναι μια μεγάλη κουβέντα, η οποία είναι επίκαιρη κάθε εποχή. Η φετινή τεράστια αποτυχία θα περάσει γρήγορα στο παρελθόν και στο μέλλον θέλουν όλα να είναι διαφορετικά.

Με τον Ουίγκινς έχουν ένα πολύ καλό διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια τους, ενώ αν πάρουν και το Νο.1 στο ντραφτ τότε τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά, αφού φαίνεται πως δύσκολα θα το κρατήσουν και θα το ρίξουν στο τραπέζι, μαζί με το όνομα του Γκριν για να πάρουν έναν σταρ στο Σαν Φρανσίσκο.

Το fadeawaywolrd.net βγάζει 5 επιλογές τους και φυσικά δεν λείπει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ρούντι Γκομπέρ

Ρούντι Γκομπέρ

Νίκολα Γιόκιτς

Νίκολα Γιόκιτς

Μπεν Σίμονς

Μπεν Σίμονς

Τζοέλ Εμπίντ

Τζοέλ Εμπίντ

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Το πακέτο για τον Γκομπέρ: Ουίγκινς και το Νο.1 πικ.

Αυτοί οι μήνες στους οποίους η πανδημία δοκιμάζει όλη την ανθρωπότητα, οι Τζαζ περνούν αρκετά δύσκολα. Ο Γκομπέρ ήταν ο πρώτος παίκτης στο ΝΒΑ που διαγνώστηκε με Covid-19 και η επιπολαιότητα με την οποία φέρονταν κόλλησε και τον Μίτσελ, με τους παίκτες της Γιούτα να είναι έξαλλοι μαζί του. Σενάρια για το μέλλον του υπάρχουν και φαίνεται πως αν οι Ουόριορς δώσουν καλό πακέτο θα μπορούσαν να τον επιλέξουν και να τον προσθέσουν στην τριάδα, Γκριν, Τόμπσον, Κάρι.

Το πακέτο για τον Γιόκιτς θα μπορούσε να είναι ο Ουίγκινς, το Νο.1 πικ και ένα πικ πρώτου γύρου του χρόνου.

Αυτή η επιλογή είναι κάπως πιο... περίεργη. Δεν έχει λογική οι Νάγκετς να αφήσουν τον καλύτερο τους παίκτη να φύγει, ειδικά με πορεία πρωταθλητισμού που κάνουν. Αλλά η πραγματικότητα λέει ότι στο ΝΒΑ της σημερινής εποχής δύσκολα φτάνεις στον τίτλο, έχοντας καλύτερο παίκτη σου τον σέντερ σου. Η αστάθεια που δείχνει ο Γιόκιτς είναι κάτι που συζητιέται και φαίνεται ότι σε ένα περιβάλλον όπως οι Ουόριορς ίσως θα ταίριαζε περισσότερο, χωρίς όλες αυτές τις ευθύνες πάνω του. Οι Νάγκετς θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν το Νο.1 πικ και να προσθέσουν μια πολύ καλή επιλογή δίπλα στον Τζαμάλ Μάρεϊ.

Το πακέτο για τον Σίμονς θα μπορούσε να είναι ο Ουίγκινς και το Νο.1 πικ.

Αρχίζουν και αυξάνονται οι φωνές που θέλουν τον Σίμονς μακρυά από την Φιλαντέλφια. Όσο ταλαντούχος και αν είναι φαίνεται πως αυτός ο συνδυασμός δεν προχωράει και είναι ένας ακόμα παίκτης που θα του ταίριαζαν καλύτερα οι Ουόριορς. Οι Κλέι και Στεφ θα τον κάνουν να μην σκέφτεται καθόλου το σουτ και θα μπορεί να φτάνει μέσα πιο εύκολα. Οι Σίξερς θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν με τον ΛαΜέλο Μπολ, που θέλει την μπάλα στα χέρια του και είναι πολύ καλύτερος σουτέρ από τον Σίμονς.

Το πακέτο για τον Εμπίντ θα μπορούσε να είναι ο Ουίγκινς και το Νο.1 πικ.

Οι Σίξερς έναν από τους δύο σταρ τους φαίνεται πως θα τον χάσουν. Σίγουρα θα προτιμούσαν να μην χάσουν τον Εμπίντ, αφού έχει περισσότερες δυνατότητες, αλλά έχει και τα περισσότερα προβλήματα κυρίως λόγω του χαρακτήρα του, ενώ στους Ουόριορς θα έδινε απίστευτη δύναμη στην ρακέτα. Θα γινόταν εφιάλτης για τις αντίπαλες άμυνες που δεν θα ήξεραν που να αμυνθούν πρώτα. Αν ο Εμπίντ μετακόμιζε στο Σαν Φρανσίσκο ο Κερ θα είχε στα χέρια του μια τριάδα που ίσως να μην είχε δει ξανά.

Το πακέτο για 4 παίκτες από τους Μπακς θα μπορούσε να είναι ο Ουίγκινς, ο Γκριν, το Νο.1 πικ και ο Έρικ Πασκάλ.

Ο μεγάλος στόχος των Ουόριορς είναι ένας και ακούει στο όνομα Γιάννης Αντετοκούνμπο. Αν πάρουν το Νο.1 πικ φέτος σίγουρα θα πάνε για έναν σούπερ σταρ και ο καλύτερος αυτή την στιγμή είναι ο Έλληνας παίκτης. Τα προβλήματα αυτής της κίνησης είναι αρκετά. Οι Μπακς έχουν στήσει όλη την ομάδα πάνω του και ο Γιάννης τους έχει αλλάξει την μοίρα. Προβλήματα θα εμφανιστούν αν η σεζόν συνεχιστεί και οι αν οι Μπακς δεν προκριθούν στους Τελικούς η χάσουν και πάλι. Αν ο Γιάννης σκεφτεί να φύγει από το Μιλγουόκι οι Ουόριορς είναι αυτοί που τον θέλουν πιο πολύ. Το πακέτο για τον Γιάννη δεν μοιάζει με τον άλλων, αλλά μπορεί η ομάδα του Σαν Φρανσίσκο να το κάνει αρκετά δελεαστικό.