Οι φήμες οργιάζουν: Αυτοί είναι οι 5 καλύτεροι προορισμοί για την εκτόξευση της καριέρας του Μπιλ!

Οι φήμες οργιάζουν: Αυτοί είναι οι 5 καλύτεροι προορισμοί για την εκτόξευση της καριέρας του Μπιλ!

bet365

Φαίνεται πως ο Μπράντλεϊ Μπιλ θα είναι ο μεγάλος στόχος των ομάδων το φετινό καλοκαίρι και οι φήμες για το μέλλον του έχουν πάρει φωτιά.

Μπορεί να έχει πει πολλές φορές ότι θέλει να παραμείνει πιστός στους «Μάγους» ο Μπράντλεϊ Μπιλ πολύ δύσκολα θα δεν θα δεχθεί πίεση να αλλάξει σκεπτικό και ομάδα. Ο άσος των Ουίζαρντς έκανε τρομερή σεζόν φέτος και ο συνδυασμός των τραυματισμών του Ουόλ, το αδύναμο ρόστερ και το ότι ο Μπιλ φαίνεται πως ίσως να μην είναι τόσο χαρούμενος πλέον δημιουργούν πολλές προσδοκίες στις άλλες ομάδες.

Ο Μπιλ είχε 30+ πόντους φέτος , την καλύτερη της καριέρας του, 6.1 ασίστ και εκτός από πολύ καλός παίκτης είναι και ένας σταρ, που πολλές ομάδες θα ήθελαν να τον ντύσουν στα χρώματα τους. Οι Ουίζαρντς θα ήθελαν ένα restart και η ανταλλαγή αυτή θα τους βοηθούσε να πάρουν τα κατάλληλα κομμάτια και το fadeaway.net καταγράφει τους 5 καλύτερους προορισμούς για τον 26χρονο άσος.

Νάγκετς

Νάγκετς

Πέλικανς

Πέλικανς

Μαϊάμι Χιτ

Μαϊάμι Χιτ

Λέικερς

Λέικερς

Νετς

Νετς

Το πακέτο θα μπορούσε να περιλαμβάνει τον Μπάρτον, τον Πόρτερ, τον Μόρις και δύο μελλοντικά πικς.

Οι Νάγκετς ίσως να είναι μερικά κομμάτια μακρυά από το να ανέβουν πραγματικά επίπεδο. Ο Γιόκιτς, ο Μάρϊ και ο Μίλσαπ έχουν ήδη νοοτροπία νικητή και τους λείπει ένα καλό κομμάτι. Ο Μπιλ θα τους δώσει ποιότητα στην επίθεση και σε ένα περιβάλλον όπου η ομάδα νικάει, θα μπορούσε να κάνει θαύματα. Το σουτ του και η ικανότητα του να σκοράρει θα πάρει την αξία που της αξίζει, ενώ ο Γιόκιτς ίσως να είναι το ιδανικό ταίρι του, με τον οποίο θα μπορούσαν να τερματίσουν το πικ εν ρολ.

Το πακέτο θα μπορούσε να είναι ο Χόλιντεϊ, ο Χαρτ και δύο μελλοντικά πικς πρώτου γύρου.

Το να δώσουν τον Χόλιντεϊ θα είναι δύσκολο για τους Πέλικανς, αλλά φαίνεται πως ψάχνουν έτσι κι αλλιώς. Η υπογραφή του Τζέι Τζέι Ρέντικ έδειξε τι σκέφτονται και αυτό είναι να βάλουν δίπλα στον Ζάιον Ουίλιαμσον σουτέρ. Οι Πέλικανς θα βγουν στην αγορά για σουτέρ και ο Μπιλ θα είναι η καλύτερη λύση όλων. Είναι ένας από τους κορυφαίους, έχει εμπειρία με αθλητικούς συμπαίκτες και πάει και προς τα μέσα. Το καλύτερο κομμάτι ίσως να είναι η ηλικία του Μπιλ, που μόλις στα 26 του θα ταιριάξει με τον νεανικό σύνολο που θα βρει. Αυτό το δίδυμο μπορεί να μεσουρανήσει για μια δεκαετία.

Το πακέτο θα μπορούσε να είναι ο Χίροου, ο Αντρέ Ιγκουοντάλα, ο Ντάνκαν Ρόμπινσον και τον Κέλι Ολίνικ.

Ο Πατ Ράιλι ποτέ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και ακόμα μετά από την πολύ καλή φετινή πορεία της ομάδας του, θέλει το κάτι παραπάνω. Αντεμπάγιο και Ναν είναι οι μεγάλες εκπλήξεις της σεζόν και το παιχνίδι τους άλλαξε επίπεδο και την ομάδα τους. Με τον Μπιλ μαζί θα μοιάζουν ασταμάτητοι. Με τους Μπάτλερ και Σποέλστρα να ηγούνται στα αποδυτήρια, ο Μπιλ δεν θα έχει αυτό το βάρος. Οι Χιτ είναι ακόμα μια ομάδα που έχει χαρακτήρα νικητή, ο Μπιλ θα μπορούσε να πάει το παιχνίδι του σε άλλο επίπεδο.

Το πακέτο θα μπορούσε να είναι ο Ντάνι Γκριν, Πόουπ, Κάιλ Κούζμα και Κουίν Κουκ.

Όποτε υπάρχει ευκαιρία για ανταλλαγή οι Λέικερς πάντα καταφέρνουν να αναφέρονται. Ο Οργανισμός προσπαθεί να επιστρέψει στις λαμπρές εποχές του, αλλά πολλά εξαρτώνται από τον ΛεΜπρον. Χρειάζονται σίγουρα μια ανανέωση, αλλά το να πάρουν και τρίτο σταρ θα είναι ρίσκο. Ο Μπιλ σίγουρα μπορεί να τους βοηθήσει και να ανεβάσει με την ενέργεια του ΛεΜπρον και Ντέιβις, ενώ ένας σουτέρ από την περιφέρεια θα ήταν τέλειος δίπλα στον «Βασιλιά».

Το πακέτο θα μπορούσε να είναι π Σπένσερ Ντινγουίντι, ΛεΒερτ και Τζάρετ Άλεν.

Είναι αυτό που συζητιέται πιο πολύ στην λίγκα. Οι Νετς θέλουν να βάλουν έναν τρίτο σταρ στην παρέα των Ντουράντ και Ίρβινγκ για να αυξήσουν τις πιθανότητες τους για πρωτάθλημα. Το Μπρούκλιν δεν πρόκειται να χάσει την ευκαιρία και ο Μπιλ φαίνεται να είναι η ιδανική προσθήκη, για να δημιουργήσουν την καλύτερη επιθετική τριάδα της ιστορίας του. Ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν θα αναλάβει την ρακέτα και θα μοιάζουν ασταμάτητοι.