Top 10: Οι παίκτες του ΝΒΑ που έγιναν πρωταγωνιστές στην μεγάλη οθόνη! (pics)

Top 10: Οι παίκτες του ΝΒΑ που έγιναν πρωταγωνιστές στην μεγάλη οθόνη! (pics)

bet365

Το gazzetta.gr βγαίνει για λίγο από τα παρκέ του ΝΒΑ και μαζί με τους απόλυτους πρωταγωνιστές περνούν στην μεγάλη οθόνη.

Τους αστέρες του ΝΒΑ λατρεύουμε να τους βλέπουμε να φορούν τα αθλητικά τους και να «μαγεύουν» μέσα στα παρκέ, αλλά πολλοί από αυτούς έχουν επιλέξει να μας δείξουν και άλλα ταλέντα τους και καλά έχουν κάνει. Δεν είναι λίγοι οι παίκτες του ΝΒΑ που έχουν αποφασίσει να αφήσουν στην άκρη το μπάσκετ ή ακόμα και να το συνδυάσουν με τον κινηματογράφο, αφού έχουν πει «ναι» στην πρόταση για να παίξουν σε κάποια ταινία.

Φυσικά, ο πρώτος που έρχεται στο μυαλό μας και το έκανε με τεράστια επιτυχία είναι ο Μάικλ Τζόρνταν, που έκανε το ιστορικό «Space Jam», ενώ το gazzetta.gr μετρά αντίστροφα και ξεχωρίζει τους 10 ΝΒΑers που δεν δίστασαν να δοκιμάσουν και το υποκριτικό τους ταλέντο.

Πάμε να τους δούμε αναλυτικά και να επιλέξετε και την αγαπημένη σας εμφάνιση...

Κόμπι Μπράιαντ - Dear Basketball

Κόμπι Μπράιαντ - Dear Basketball

Κέβιν Ντουράντ - Thunderstruck

Κέβιν Ντουράντ - Thunderstruck

Ντένις Ρόντμαν - Double Team

Ντένις Ρόντμαν - Double Team

Καρλ Άντονι Τάουνς - What Men Want

Καρλ Άντονι Τάουνς - What Men Want

Λεμπρον Τζέιμς - Trainwreck

Λεμπρον Τζέιμς - Trainwreck

Καρίμ Αμπντουλ Τζαμπάρ

Καρίμ Αμπντουλ Τζαμπάρ

Σακίλ Ο' Νιλ - Blue Chips

Σακίλ Ο' Νιλ - Blue Chips

Κέβιν Γκαρνέτ - Uncut Gems

Κέβιν Γκαρνέτ - Uncut Gems

Ρέι Άλεν - He got Game

Ρέι Άλεν - He got Game

Μάικλ Τζόρνταν - Space Jam

Μάικλ Τζόρνταν - Space Jam
O Κόμπι Μπράιαντ δοκίμασε αρκετές φορές να παίξει σε ταινία και φαίνεται πως και αυτός ο χώρος του πήγαινε εξαιρετικά. Στο παρελθόν είχε εμφανιστεί σε διάφορες παραγωγές, αλλά αυτό που ξεχώρισε ήταν η ταινία μικρού μήκους, το «Dear Basketball», το οποίο δημιούργησε εκείνος και φυσικά τιμήθηκε με βραβείο Όσκαρ, αφού ήταν μια εξαιρετική ιδέα και παραγωγή.

Και ο Κέβιν Ντουράντ δεν δίστασε καθόλου να αλλάξει ενδιαφέροντα, παραμένοντας βέβαια στο ρόλο του, παίζοντας στην ταινία Thunderstruck, όταν ήταν ακόμα παίκτης και ηγέτης των Θάντερ. Ένας πιτσιρικάς παίρνει το ταλέντο του KD (κάτι από space jam σίγουρα επηρέασε τους δημιουργούς) και ο παίκτης μαζί με τον νεαρό ψάχνουν τρόπο για να φτιάξουν το... μπέρδεμα. Χαρούμενη οικογενειακή ταινία, με τον KD να είναι αρκετά καλός και σε αυτόν τον ρόλο.

Δεν θα γινόταν να λείπει από αυτή την λίστα ο Ντένις Ρόντμαν. Έτσι και αλλιώς ο τρίτος από την παρέα Τζόρνταν και Πίπεν είχε αποδείξει ότι είχε διάφορες... ανησυχίες ακόμα και στην περίοδο που αγωνίζονταν και έτσι αποφάσισε να παίζει και σε ταινία μαζί με τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, η οποία και ονομαζόταν «Double Team». Η ταινία δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά, αλλά και πάλι μικρή σημασία έχει αυτό για τον Ρόντμαν, που πάντα είναι πρόθυμος να δοκιμάζει νέα πράγματα.
Ο Καρλ Άντονι Τάουνς μπορεί να μην έχει πρωταγωνιστήσει, αλλά έχει εμφανιστεί στην ταινία «What men Want» στην οποία πρωταγωνιστεί η Taraji P. Henson, ενώ κάνουν την εμφάνιση τους και οι Σακίλ Ο' Νιλ και Γκραντ Χιλ και ο Μαρκ Κιούμπαν. Η ταινία αφορά μια γυναίκα μάνατζερ η οποία ξαφνικά ακούει τι σκέφτονται οι άνδρες (γνωστό και αυτό) και προσπαθεί να βρει λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν.
Ο ΛεΜπρον Τζέιμς ετοιμάζεται να γίνει ο νέος πρωταγωνιστής του «Space Jam 2», αλλά μέχρι τότε έχει κάνει ήδη το πρώτο του βήμα στην υποκριτική και έχει εμφανιστεί στο «Trainwreck». Μια ρομαντική κομεντί στην οποία ο «Βασιλιάς» έκανε και εκείνος το πέρασμα του, αφού ο πρωταγωνιστής είναι ένας ορθοπεδικός χειρουργός. Έκανε την αρχή και ετοιμάζεται για την συνέχει ο ΛεΜπρον...
Η αλήθεια είναι ο Τζαμπάρ λατρεύει και αυτή την ιδιότητα και έχει εμφανιστεί σε αρκετές ταινίες, όπως και σειρές. Έχει κάνει πέρασμα από το «The Big Bang Theory» και το «IZombie» και σε αρκετές ακόμα σειρές, ενώ έχει παίξει στο «Baseketball», στο «Rebound: The Legend of Earl 'The Goat' Manigault», το «Forget Paris», στο «D2: The Mighty Ducks» και σε πολλές άλλες, όπου στις περισσότερες κάνει τον εαυτό του και φαίνεται πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις κάμερες. Πιο χαρακτηριστική πάντως είναι η παρουσία του στο «Game of Death» όπου έχει μια σκηνή μάχης με τον Μπρους Λι.
Ο Σακίλ Ο' Νιλ είναι ακόμα ένας παίκτης που έχει δείξει ότι του αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα και φυσικά πλέον εργάζεται μπροστά στον φακό. Έχει πάρει μέρος σε αρκετές ταινίες και εδώ θα ξεχωρίσουμε το «Blue Chips». το οποίο βγήκε το 1994, είναι μια δραματική ταινία και ο Σακίλ πρωταγωνιστεί. Εμφανίσεις έχει κάνει σε διάφορες ταινίες, με τα «Scary Movie» να ξεχωρίζουν.
Και ο Κέβιν Γκαρνέτ έχει παίξει στον κινηματογράφο, με την ταινία «Uncut Gems» να είναι εκείνη που ξεχωρίζει και μάλιστα με πολύ καλές κριτικές. Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πρωταγωνιστής στην ταινία που έχει να κάνει με τον τζόγο και ο Γκαρνέτ κάνει τον... εαυτό του, ενώ σε κάποιο σημείο χάνει και το δαχτυλίδι του πρωταθλητή, ενώ η ταινία είναι εξαιρετική για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας.
Μία ακόμα πασίγνωστη ταινία, στην οποία πρωταγωνίστησε ο Ρέι Άλεν. Το «He got game» είναι μια καταπληκτική ταινία, όπου βγήκε το 1998 και πρωταγωνίστησε εκτός από τον NBAer και ο πάντα εντυπωσιακός Ντένζελ Ουάσινγκτον, με τους δυο τους να παίζουν τον ρόλο του πατέρα και του γιου σε μια ξεχωριστή ιστορία. Μοναδική ταινία, με εξαιρετικές ερμηνείες.
Φυσικά μια εκ τις κορυφαίες ταινίες με πρωταγωνιστή ΝΒΑer δεν θα μπορούσε να είναι άλλη πέρα από το «Space Jam». Ο Τζόρνταν έγραψε ιστορία, με μια ιστορία μαζί με cartoons και η ταινία είναι ακόμα αγαπημένη σε μικρούς και μεγάλους. Στο «Space Jam» το οποίο ετοιμάζεται να επιστρέψει με τον ΛεΜπρον είχαν εμφανιστεί κι άλλοι παίκτες του ΝΒΑ, έχοντας μικρότερο ρόλο.