Ολα τα αυτοκίνητα και οι τρομερές πινακίδες του Τζόρνταν που εμφανίστηκαν στο Last Dance (pics)

Ολα τα αυτοκίνητα και οι τρομερές πινακίδες του Τζόρνταν που εμφανίστηκαν στο Last Dance (pics)

bet365

Η συλλογή αυτοκινήτων του Μάικλ Τζόρνταν ήταν εκπληκτική και πολλά από αυτά έγιναν πηγή έμπνευσης για δημιουργία αρκετών παπουτσιών της συλλογής Air Jordan!

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το Last Dance δεν μας έβαλε μόνο μέσα στα αποδυτήρια των Bulls. Μας έδειξε πολλά, μας έμαθε ακόμα περισσότερα που δεν γνωρίζαμε για εκείνη την περίοδο, όσο εμείς παρακολουθούσαμε το ντοκιμαντέρ από την... κλειδαρότρυπα!

Εκτός από τα παπούτσια του που έγιναν μόδα και όντως μαζεύαμε λεφτά για να πάμε να τα αγοράσουμε, το ντοκιμαντέρ μας έδειξε και ουκ ολίγα αυτοκίνητα που είχε στην συλλογή του ο Μάικλ Τζόρνταν.

Chevrolet Corvette C4

Chevrolet Corvette C4

Chevrolet Corvette C5

Chevrolet Corvette C5

Ferrari 550 Maranello

Ferrari 550 Maranello

Porsche Slantnose

Porsche Slantnose

Land Range Rover HSE 4.6

Land Range Rover HSE 4.6

W140 Mercedes-Benz S600 Lorinser

W140 Mercedes-Benz S600 Lorinser

Land Rover Range Rover County LWB

Land Rover Range Rover County LWB

1993 Chevrolet Corvette ZR-1 40th Anniversary

1993 Chevrolet Corvette ZR-1 40th Anniversary

Porsche 911 Turbo S

Porsche 911 Turbo S

Η φωτογραφία από μόνη της είναι εκπληκτική. Ο πιτσιρικάς στη μέση του δρόμου να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο του πατέρα του και ξαφνικά εμφανίζεται το χέρι του Τζόρνταν για να του υπογράψει αυτόγραφο. Ο Τζόρνταν οδήγησε αρκετές Corvette αλλά η C4 ήταν ξεχωριστή! Ο Τζόρνταν υπέγραψε με την αμερικάνικη εταιρεία από όταν ήταν rookie το 1984.

Από τις πιο... αναγνωρίσιμες Corvette του Μάικλ Τζόρνταν. Και φυσικά εμφανίζεται στο πρώτο επεισόδιο του Last Dance!

Και να μην έχει σχέση με αυτοκίνητα δεν γίνεται να μην γνωρίζεις το συγκεκριμένο... εργαλείο. Τέταρτο επεισόδιο και μετά από 3 λεπτά εμφανίζεται η επιβλητική Ferrari. Ηταν μια απάντηση της Ferrari με 479 άλογα! Η ιστορία που λίγοι γνωρίζουν; Οτι η συγκεκριμένη Ferrari είναι πως η Nike και ο σχεδιαστής των Air Jordan, Τίνκερ Χάτφιλντ χρησιμοποίησαν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ως έμπνευση για τα Air Jordan 14!

Δεν ήταν μόνο η Ferrari από την οποία ο Τίνκερ Χάτφιλντ εμπνεύστηκε για να φτιάξει παπούτσι. Η συγκεκριμένη Porsche έγινε πηγή έμπνευσης για το Jordans VI το οποίο έχει πίσω την αεροτομή. Και η Porsche ήταν μία από τις αγαπημένες του μάρκες μιας και είχε αρκετά αυτοκίνητα.

Ξεχωριστή σκηνή στο ντοκιμαντέρ. Ο Τζόρνταν έχει μπει στο Range Rover του για να φύγει από το σπίτι του, να οδηγήσει μέσα από το Σικάγο και να φτάσει στο United Center. Προφανώς και η πρόσβαση στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο με τον Τζόρνταν ήταν δύσκολη αλλά την είχε ο Αχμάντ Ρασάντ ο οποίος του παίρνει συνέντευξη.

Στο έβδομο επεισόδιο λίγο μετά το πρώτο δεκάλεπτο εμφανίζεται η συγκεκριμένη Mercedes. Και είναι το αυτοκίνητο με το οποίο ο Τζόρνταν έχει πάει να δει τον αγώνα baseball White Sox-Blue Jays. Ματς στο οποίο βγαίνει η φήμη (που τελικά επιβεβαιώθηκε) ότι ο Μάικλ Τζόρνταν σταματάει το μπάσκετ...

Στο ογδόο επεισόδιο (πάλι λίγο μετά το πρώτο δεκάλεπτο) ο Μπι Τζέι Αμστρονγκ θυμάται την στιγμή που ο Τζόρνταν αν και είχε αποσυρθεί εμφανίζεται στην προπόνηση των Bulls. Και στο πλάνο εμφανίζεται το Land Rover του Τζόρνταν να ακολουθεί τον Αμστρονγκ στην προπόνηση.

Πάλι στο όγδοο επεισόδιο (κοντά στο πρώτο τέταρτο) εμφανίζεται ο Τζόρνταν να βγαίνει από την εκπληκτική Chevrolet 1993. Kαι με αυτό το αυτοκίνητο εμφανίστηκε ο Μάικλ μετά το I am Back. Η λεπτομέρεια; Πως βγήκαν στην αγορά μόνο 448 ZR-1. Από αυτά μόνο τα 225 είχαν τον εξοπλισμό για την 40η επέτειο του αυτοκινήτου!

Το τελευταίο αυτοκίνητο που... εμφανίζεται στο Last Dance είναι και ένα από τα καλύτερα. Στο τέλος του 9ου επεισοδίου, οι Μπουλς μόλις έχουν αποκλείσει του Pacers, ο Τζόρνταν... γλεντάει τον Λάρι Μπερντ και βγαίνοντας από το γήπεδο μπαίνει στην κατακόκκινη Porsche 911 Turb S. Ουσιαστικά το μόνο που μπορούσε να ξεκολλήσει το βλέμμα σου από αυτό το εργαλείο ήταν η επική πινακίδα. AIR.