Και όμως, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα μπορούσε να παίζει στους Νικς, αλλά η γυναίκα του ήθελε Λ.Α.!

Και όμως, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα μπορούσε να παίζει στους Νικς, αλλά η γυναίκα του ήθελε Λ.Α.!

bet365

Η ιστορία θα μπορούσε να γραφτεί αλλιώς. Και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, το καλοκαίρι του 2018, να διάλεγε τους Νιου Γιορκ Νικς και όχι τους Λος Άντζελες Λέικερς. Για όλα... φταίει η γυναίκα του.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στη Νέα Υόρκη. Προσπάθεια δεύτερη. Αποτυχημένη. Οι Νικς επιχείρησαν να πείσουν τον Τζέιμς ότι αξίζει να μεταφέρει τα ταλέντα του στο «Μεγάλο Μήλο» το 2010. Ατύχησαν. Ο ΛεΜπρόν διάλεξε τους Χιτ και η ιστορία κατέγραψε τέσσερις συνεχόμενους τελικούς και δύο πρωταθλήματα.

Η ομάδα της Νέας Υόρκης δεν φαίνεται να πτοήθηκε. Οκτώ χρόνια μετά, ο τέσσερις φορές πρωταθλητής ήταν ξανά ελεύθερος για να διαλέξει την επόμενη ομάδα του. Φτου και από αρχή. Μαζί με έναν αστάθμητο παράγοντα.

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ, ο Τζέιμς έδειχνε έντονο ενδιαφέρον για τους Νικς, όμως η σύζυγός του Σαβάνα προτίμησε το Λος Άντζελες! Ήθελε τα παιδιά της οικογένειας να πάνε σε αυτήν την πόλη σχολείο και όχι στη Νέα Υόρκη και κάπως έτσι η δεύτερη απόπειρα των Νικς να πείσουν τον ΛεΜπρόν στέφθηκε με αποτυχία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

NBA: Οι φιναλίστ για όλα τα βραβεία! (pics)

Oυίζαρντς - Πέισερς 142-115: Έκαναν... πλάκα με Ουέστμπρουκ-Μπιλ και μπήκαν playoffs! (vid)

Αντετοκούνμπο: «Την πίεση την... κερδίζεις και αυτό το λατρεύω» (vid)

 

NBA Τελευταία Νέα