ΝΒΑ: Μαριχουάνα... στοπ για όσους προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

ΝΒΑ: Μαριχουάνα... στοπ για όσους προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

ΝΒΑ: Μαριχουάνα... στοπ για όσους προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

bet365

Επιστροφή στην κανονικότητα. Και οι παίκτες του ΝΒΑ, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων θα αρχίσουν να ελέγχονται ξανά για τη χρήση μαριχουάνας. Το memo που έλαβαν όλες οι ομάδες και αφορά ακόμη και τους ξένους παίκτες, όπως τους Γιόκιτς, Αντετοκούνμπο, Φουρνιέ.

Η κανονικότητα επιστρέφει. Και τα... στραβά μάτια δεν επιτρέπονται άλλο. Η απόφαση του ΝΒΑ να σταματήσει τους ελέγχους για τη χρήση μαριχουάνας για τους παίκτες του, προήλθε λόγω της πίεσης που μπορεί να αισθάνονται λόγω της πανδημίας, των lockdown και της αλλαγής στον τρόπο ζωής.

Ωστόσο, οι εμβολιασμοί προχωράνε, το ΝΒΑ δέχεται ξανά φιλάθλους - με τις ομάδες να προχωρούν στην αύξηση θεατών ενόψει των playoffs - και στο σημαντικότερο, οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο πλησιάζουν.

Και το ΝΒΑ, μαζί με την Team USA δεν θα αφήσουν τίποτα στην τύχη. Από τις 25 Μαΐου και μετά επιστρέφει ο έλεγχος στη χρήση μαριχουάνας για τους 57 παίκτες που βρίσκονται στην προεπιλογή της Team USA, με τις 30 ομάδες να ενημερώνονται σχετικά από το ΝΒΑ.

Την 1η Ιουλίου και ενώ τα playoffs θα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ θα κάνει την πρώτη συγκέντρωσή της στο Λας Βέγκας. Στο μεσοδιάστημα και ενώ θα έχουν συμβεί κάποιοι αποκλεισμοί, οι παίκτες που βρίσκονται στην τεράστια προεπιλογή θα πρέπει να ενημερώσουν για την πρόθεσή τους.

Αυτό σημαίνει, για όσους πουν το «ναι» πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν μέχρι να «κοπούν» από την τελική 12άδα ή να ολοκληρωθούν οι Αγώνες ή να ακυρωθούν.

Ανάμεσα στους παίκτες που έχουν ενημερωθεί για την εκ νέου ενεργοποίηση του σχετικού κανονισμού, βρίσκονται και ξένοι παίκτες που έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως ο Νίκολα Γιόκιτς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Εβάν Φουρνιέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κέιλεμπ Σουάνιγκαν: Η εικόνα δεν σοκάρει, η ιστορία τού όμως το κάνει (pics & vids)

O Oυέστμπρουκ κάρφωσε, έριξε διπλή μπουνιά σε συμπαίκτη και πήρε την κορυφή! (vid)

 

NBA Τελευταία Νέα