Ντόντσιτς: Περασμένη ξεχασμένη η κόντρα με τον Μόρις ενόψει των playoffs!

Ντόντσιτς: Περασμένη ξεχασμένη η κόντρα με τον Μόρις ενόψει των playoffs!

bet365

Η κόντρα ανάμεσα στον Μάρκους Μόρις και τον Λούκα Ντόντσιτς θα... φουντώσει από νωρίς, με τους Κλίπερς να αντιμετωπίζουν τους Μάβερικς στον 1ο γύρο των playoffs.

Ο Μάρκους Μόρις πάτησε τον ήδη τραυματισμένο αστράγαλο του Λούκα Ντόντσιτς! Και ξέσπασε η... κόλαση! Η εικόνα είναι παρμένη από τις περσινές αναμετρήσεις στη «φούσκα» του Ορλάντο, ανάμεσα στο ζευγάρι των Κλίπερς και των Μάβερικς, με την ομάδα του Λος Άντζελες να παίρνει, τελικά, την πρόκριση.

Οι περισσότεροι θυμούνται αυτή την κόντρα, ανάμεσα στον σκληροτράχηλο Μόρις και το παιδί - θαύμα του ΝΒΑ, τον Ντόντσιτς. Μόνο που, σύμφωνα με τον Σλοβένο guard, η αντιπαλότητα έχει μπει στο... συρτάρι, με τον Μόρις να ζητάει συγνώμη για την ενέργειά του.

Ο Ντόντσιτς, ο οποίος τελείωσε την κανονική περίοδο με 31 πόντους, 9.8 ριμπάουντ και 8.7 ασίστ, περιμένει με ανυπομονησία την κόντρα με τον Μόρις. «Είναι ένας φοβερός παίκτης, απίθανος αμυντικός. Το trash talk θα είναι πάντα μέρος του παιχνιδιού, αν δεν υπάρχει, τότε απουσιάζει η ανταγωνιστικότητα. Θα είναι φοβερό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέικερς: «Συναγερμός» για τον τραυματισμό του Λεμπρόν ενόψει play-in! (vid)

Τα ζευγάρια στα playoffs του ΝΒΑ και στο play-in tournament (pic)

 

NBA Τελευταία Νέα