«Το ΝΒΑ προσπαθεί να γλιτώσει τους Λέικερς από το play in τουρνουά!» (pics)

«Το ΝΒΑ προσπαθεί να γλιτώσει τους Λέικερς από το play in τουρνουά!» (pics)

bet365

Η τελευταία φάση με το φάουλ στον Μπούκερ στο Σανς-Μπλέιζερς που... γλίτωσε τους Λέικερς, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο twitter.

Τα bwin Challenges* χαρίζουν μια 4K τηλεόραση 75 ιντσών κάθε μέρα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αντιδράσεις έχει ξεσηκώσει η τελευταία φάση που έκρινε το ματς των Σανς με τους Μπλέιζερς Ο Μπούκερ πήρε την επίθεση με το σκορ στο 117-116 υπέρ του Πόρτλαντ και κέρδισε φάουλ στα 2 δευτερόλεπτα.

Ο ηγέτης του Φοίνιξ πήγε στις βολές, έκανε το 2/2 και έτσι δεν επέτρεψε στο Πόρτλαντ να προκριθεί από σήμερα στα playoffs. Το σφύριγμα αυτό έσωσε τους Λέικερς, αφού αν το Πόρτλαντ νικούσε, θα ήταν ήδη στην postseason, και οι λιμνάνθρωποι θα έμπαιναν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αφού θα αναζητούσαν 2 νίκες στα 2 ματς που τους απομένουν και ταυτόχρονα 2 ήττες των Μάβερικς για να γλιτώσουν το play in τουρνουά.

Αρκετοί χρήστες του twitter δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός, αναφέροντας πως η απόφαση αυτή πάρθηκε για να μείνουν... ζωντανοί οι Λέικερς.

«Ότι χρειαστεί για να κρατήσουν τους Λέικερς μακριά από το play in», «Το ΝΒΑ προσπαθεί να κρατήσει τους Λέικερς μακριά από το play-in», «Το ΝΒΑ δεν θέλει τους Λέικερς στο play in τουρνουά», «Βοηθήστε τους Λέικερς να μην παίξουν play in με κάθε τρόπο», ήταν μερικές από τις ατάκες που γράφτηκαν στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντετοκούνμπο: Ο κορυφαίος του μήνας στο σκοράρισμα λίγο πριν τα playoffs! (infographic)

Χιτ - Σίξερς 106-94: Το Μαϊάμι έστειλε μήνυμα ενόψει playoffs! (vid)

Xόρνετς - Κλίπερς 113-90: Άνετα με Τζορτζ-Λέοναρντ (vid)

Αντετοκούνμπο: Τα... όργια του θύμισαν Τζαμπάρ - Μπάρκλεϊ! (pic & vid)

Πέισερς - Μπακς 133-142: Ο Γιάννης τους... καθάρισε με 40άρα! (vid)

 

NBA Τελευταία Νέα