Αντετοκούνμπο: «Γι' αυτό σταμάτησα να πανηγυρίζω τα καρφώματα μου» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Γι' αυτό σταμάτησα να πανηγυρίζω τα καρφώματα μου» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τους Πέισερς, εξήγησε γιατί έχει σταματήσει να πανηγυρίζει τόσο έντονα τα καρφώματα του.

Οι Μπακς δεν είχαν πρόβλημα να κυριαρχήσουν κόντρα στους Πέισερς, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σταρ αναφέρθηκε στο πως αντιμετωπίζει τα παιχνίδια, παραδέχτηκε ότι είναι κουρασμένος, ενώ εξήγησε γιατί έχει σταματήσει να πανηγυρίζει τα καρφώματα του.

Όσα είπε ο σταρ του Μιλγουόκι:

«Προσέχω το σώμα μου, σηκώνω βάρη, κοιμάμαι, νομίζω ότι το πιο σημαντικό κομμάτι είναι ο ύπνος. Κοιμάσαι καλά, ξυπνάς. τρως πρωινό και μετά πάλι ύπνος και ετοιμάζομαι για το παιχνίδι. Δεν κάνω πολλά. Μου αρέσει ο ύπνος, νομίζω ότι όταν κοιμάμαι επιστρέφω. Νιώθω κουρασμένος, δεν θα πω ψέματα. Αλλά στο τέλος της ημέρας αυτή είναι η σεζόν του ΝΒΑ. Θα κοιμηθώ, θα ξυπνήσω, θα νιώθω καλύτερα και όταν νιώθω καλύτερα θα κάνω ό,τι πρέπει για την ομάδα μου. Περιμένεις να νιώθεις κουρασμένος. Όσο δεν είμαι πνευματικά κουρασμένος είμαι καλά. Το να είμαι σωματικά, δεν με νοιάζει.

Δεν έχω ιδέα με ποιον παίζουμε μετά. Έπρεπε να ρωτήσω. Έμαθα ότι παίζουμε με το Μαϊάμι και τώρα θα ετοιμαστώ. Δεν σκέφτομαι μακριά. Πάω μέρα με την ημέρα. Σήμερα ήταν οι Πέισερς, αύριο έχω ρεπό, θα το απολαύσω, θα φάω κοτόπουλο, πίτσα, θα απολαύσω την μέρα μου και όταν φτάσει εκείνη η ημέρα, θα συγκεντρωθώ, θα προπονηθώ και θα πάω στο παιχνίδι. Πάω μέρα με την μέρα. Μέχρι τώρα αυτό με κρατάει ξεκούραστο πνευματικά.

Απλά βγάζω την αδρεναλίνη μου, αλλά έχω καταλάβει ότι κάθε φορά που φωνάζω ή κάνω κάποια έκφραση ή φλεξάρω είμαι κουρασμένος. Το κάνω 2 ή 3 δευτερόλεπτα. Σκέφτομαι, 'γαμώτο δεν έπρεπε να το κάνω αυτό'. Οπότε, δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά φέτος δεν φλεξάρω τόσο πολύ. Απλά επιστρέφω. Τα προηγούμενα χρόνια κάθε φορά κάτι έκανα, τώρα όμως κρατάω την ενέργεια μου για το ματς».

Διαβάστε ακόμα:

 

NBA Τελευταία Νέα