Ντουέιν Κέισι: Γι' άλλα τρία χρόνια στον πάγκο των Πίστονς

Ντουέιν Κέισι: Γι' άλλα τρία χρόνια στον πάγκο των Πίστονς

Ντουέιν Κέισι: Γι' άλλα τρία χρόνια στον πάγκο των Πίστονς

bet365

Ο Ντουέιν Κέισι θα παραμείνει στον πάγκο των Πίστονς έως το 2024 ανανεώνοντας την συνεργασία του με την ομάδα του Μίσιγκαν.

Συγκεκριμένα η ανανέωση αφορά έναν ακόμη χρόνο στο ήδη υπάρχον συμβόλαιό του. Όπως ανέφερε το ESPN η συμφωνία του Κέισι με τους Πίστονς έληγε το καλοκαίρι του 2023 και ουσιαστικά την επέκτεινε για έναν ακόμη χρόνο και δη έως το καλοκαίρι του 2024.

«Η ικανότητα του Κέισι να προσαρμόζεται και να μας οδηγεί σε μια δύσκολη αλλά και πολύ συναρπαστική χρονιά ανάπτυξης, τον έχει καθιερώσει ως ένας από τους πιο σεβάσμιους προπονητές του NBA» ηταν τα λόγια του ιδιοκτήτη των Πίστονς Τομ Γκορς, ο οποίος συνέχισε: «Είναι πλήρως αφοσιωμένος στην αναγέννηση των Πίστονς. Ο βαθμός της ανταγωνιστικότητας που έχει, η ικανότητά του να μεταδίδει τη γνώση του στους παίκτες, αλλά και ευφυΐα του, φαίνονται στην ανάπτυξη των νέων παικτών μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα τα σενάρια για τα playoffs και τα play-in σε Ανατολή και Δύση!

Playoffs δίχως απόλυτο φαβορί: Ποιος μπορεί να γίνει πρωταθλητής στο ΝΒΑ; (poll)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα