Οι Χοκς επέστρεψαν στα playoffs ύστερα από 4 χρόνια και δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης από τότε!

Οι Χοκς επέστρεψαν στα playoffs ύστερα από 4 χρόνια και δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης από τότε!

Οι Χοκς επέστρεψαν στα playoffs ύστερα από 4 χρόνια και δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης από τότε!

bet365

Μπορεί να ακουστεί απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Οι Χοκς κατάφεραν να επιστρέψουν στα playoffs του ΝΒΑ μετά το 2017 αλλά από εκείνη την ομάδα δεν υπάρχει κανείς στο αγωνιστικό τμήμα της Ατλάντα! Ούτε παίκτης, ούτε και προπονητές!

Είναι αυτό που λένε! Ριζικές αλλαγές! Η Ατλάντα το έκανε, έφτασε στο σημείο να γίνει... εντελώς ΑΛΛΗ ομάδα και ύστερα από τέσσερα χρόνια θα απολαύσει τους καρπούς της δουλειάς που έγινε.

Μετά τη νίκη της κόντρα στους Ουίζαρντς τα ξημερώματα της Πέμπτης (13/5) κατάφερε να επιστρέψει και μαθηματικά στα playoffs του ΝΒΑ μετά την σεζόν 2016-17.

Και δεν μιλάμε για... έτη φωτός πίσω, αλλά ύστερα από μια τετραετία. Σε αυτό το διάστημα οι Χοκς πραγματοποίησαν ολικό λίφτινγκ καθώς δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που να θυμίζει εκείνη την ομάδα!

Τότε που υπό την καθοδήγηση (διοικητική και προπονητική) του (νυν τεχνικού των Μπακς) Μάικ Μπουντενχόλζερ, οι Ατλάντα Χοκς είχαν κλείσει τη σεζόν με 43-39 ρεκόρ ωστόσο στη συνέχεια είχαν αποκλειστεί από την Α' φάση των Playoffs από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με 4-2.

Έκτοτε, τις τρεις σεζόν που ακολούθησαν δεν βρέθηκαν στην postseason, κάτι που κατάφεραν τη φετινή χρονιά. Όμως με παντελώς διαφορετικό ρόστερ!

Συγκεκριμένα: Την σεζόν 2016-17 το ρόστερ αποτελούνταν από τους Μπέιζμορ, Μπέμπρι, Καλδερόν, Ντιλέινι, Ντανλίβι, Χάρνταγουεϊ, Χάουαρντ, Χάμφρις, Ιλιασόβα, Κέλι, Κόρβερ, Μίλσαπ, Μούσκαλα, Νιλ, Πάτερσον, Πρινς, Σρέντερ, Σκοτ, Σοφολόσα και Ταβάρες.

Προπονητής ήταν ο Μάικ Μπουντενχόλζερ και είχε στο προπονητικό του τιμ, τους Χορν (γυμναστής), Λάιλς (προπονητής φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης) και βοηθούς τους Σάλιβαν, Χαμ, Τζένκινς, Λι και Σπάχια.

Πάμε τώρα και στο φετινό ρόστερ το οποίο δεν θυμίζει ούτε στο... 1% εκείνη την ομάδα. Έχουμε και λέμε: Χιλ, Χουέρτερ, Καπέλα, Γιανγκ, Κόλινς, Γκαλινάρι, Οκόνγκβου, Σνελ, Γκούντγουιν, Μπογκντάνοβιτς, Νάιτ, Μέις, Φερνάντο, Ρέντις, Ουίλιαμς, Χάντερ και Νταν.

Προπονητής είναι ο Νέιτ ΜακΜίλαν, ο οποίος πήρε μεσούσης της σεζόν αυτήν του Λόιντ Πιρς και αντίστοιχα στο σταφ υπάρχουν οι Πάρκερ (γυμναστής), Ιρ (προπονητής φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης) και οι βοηθοί Χαντ, Τζεντ, Γκαρνέτ και Χιλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα τα σενάρια για τα playoffs και τα play-in σε Ανατολή και Δύση!

Χοκς-Ουίζαρντς 120-116: Επιστροφή στα playoffs ύστερα από τέσσερα χρόνια με φοβερό Γιανγκ! (vid)

Οι Χοκς του 2017...

 

NBA Τελευταία Νέα