Ο Μάικλ Τζόρνταν δεν διαγράφει τα τελευταία μηνύματα του Κόμπι Μπράιαντ!

Ο Μάικλ Τζόρνταν δεν διαγράφει τα τελευταία μηνύματα του Κόμπι Μπράιαντ!

bet365

Ο Μάικλ Τζόρνταν αρνείται πεισματικά να διαγράψει τα μηνύματα που του έχει στείλει ο Κόμπι Μπράιαντ. Μερικές φορές τα διαβάζει και μελαγχολεί. Θα του χρειαστεί, αφού ζυγώνει η ημέρα που τον εισάγει στην αιωνιότητα του Hall Of Fame.

Ο Μάικλ Τζόρνταν ακόμα κομπιάζει. Κάθε αναφορά στο όνομα του Κόμπι Μπράιαντ του θυμίζει κάτι που δεν πρέπει. Ο Κόμπι είναι νεκρός. Δεν ζει ανάμεσά μας. Και αυτό καταρρακώνει τον Air. Πρόκειται να τον καταρρακώσει ακόμα περισσότερα στις 15 του μήνα.

Όταν ο Τζόρνταν θα είναι αυτός που θα εισάγει τον Κόμπι στο Hall Of Fame. Θα πρέπει να βγάλει μία ομιλία. Και να μην συγκρατήσει τα δάκρυά του. Δεν το έκανε όταν έγινε ο ίδιος μέλος του Hall Of Fame. Δεν το έκανε όταν αποχαιρέτησε τον αδερφό του, Κόμπι, στην κηδεία του. Σίγουρα δεν το κάνει και τότε.

Μέχρι να φτάσει εκείνη η στιγμή, ο Τζόρνταν θα μπορεί να βλέπει τις δικές του αναμνήσεις από τον θρύλο των Λος Άντζελες Λέικερς. Βλέπετε, ο MJ έχει κρατήσει στο κινητό του τα μηνύματα που του είχε στείλει κατά καιρούς ο Κόμπι.

Το τελευταίο που του έστειλε, στις 8 Δεκεμβρίου του 2019 δεν ήταν κάτι εντυπωσιακό. Ήταν εξαιρετικά αληθινό. Ήταν ο Κόμπι που μόλις είχε αρχίσει να συνηθίζει τη ζωή δίχως το μπάσκετμπολ και το ΝΒΑ. Ο οικογενειάρχης Κόμπι. Ο σύζυγος Κόμπι.

«Η τεκίλα είναι υπέροχη», έγραψε ο Κόμπι αναφερόμενος στην τεκίλα Cincoro, προϊόν μιας εταιρίας, στην οποία είναι μέτοχος ο Τζόρνταν και είχε φροντίσει να στείλει μερικά μπουκάλια στον Μπράιαντ.

«Σε ευχαριστώ αδερφέ μου», ήταν η απάντηση του Air. Με τον Black Mamba να συνεχίζει: «Μάλιστα κύριε. Η οικογένεια καλά;». «Όλα καλά. Η δική σου;», ανταπάντησε ο Τζόρνταν. Και ο Κόμπι έκλεισε την κουβέντα με ένα «Όλα καλά».

Σε μία άλλη ανταλλαγή μηνυμάτων, ο Τζόρνταν θέλησε να κάνει πλάκα στον Κόμπι. «Χαρούμενες γιορτές. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα. Κόουτς Κόμπι;», έγραψε προσθέτοντας το emoji που κλαίει από τα γέλια!

«Σε ευχαριστώ, επίσης. Έϊ κόουτς, είμαι στον πάγκο τώρα και διαλύουμε μία ομάδα. 45-8», ήταν το σχόλιο του Κόμπι.

Σύμφωνα με το ESPN, μία ανταλλαγή sms με την Βανέσα Μπράιαντ, όταν πια ο Κόμπι είχε «φύγει» αποτέλεσε την αιτία να αναλάβει ο Τζόρνταν την είσοδο του Κόμπι στο Hall Of Fame. «Ξέρω ότι είναι δύσκολα, αλλά θα είμαι πάντα εδώ, αν χρειαστείς κάτι», έγραψε ο Τζόρνταν.

Και η Βανέσα απάντησε άμεσα: «Θα ήθελα να είσαι εκεί για τον Κόμπι στο Hall Of Fame».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντετοκούνμπο: «Σε ένα υπόγειο, ένα βράδυ, είδα για πρώτη φορά τον Κόμπι» (vid)

 

NBA Τελευταία Νέα