Ράπτορς: Εκτός playoffs μετά από 8 χρόνια

Ράπτορς: Εκτός playoffs μετά από 8 χρόνια

Ράπτορς: Εκτός playoffs μετά από 8 χρόνια

bet365

Οι Ράπτορς μπαίνουν και πάλι σε δύσκολα... μονοπάτια, αφού έμειναν εκτός postseason για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια.

Πριν δύο χρόνια οι Ράπτορς έφτασαν στην κορυφαία στιγμή της ιστορίας τους. Κατάφεραν να φέρουν για πρώτη φορά το πρωτάθλημα στο Τορόντο.

Δύο χρόνια μετά, τίποτα δεν είναι το ίδιο και το πρωταθληματικό DNA έχει φύγει, αφού κακά τα ψέματα ο λόγος εκείνης της επιτυχίας ήταν ο Καουάι Λέοναρντ που πλέον παίζει στους Κλίπερς.

Οι Καναδοί, μετά την νίκη των Πέισερς επί των Καβς, είναι και επίσημα εκτός playoffs. Η ομάδα του Νερς θα μείνει εκτός postseason για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια. Σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο και η μετακόμιση της ομάδας στην Τάμπα για τη φετινή σεζόν λόγω κορονοϊού, σε κάτι που έχουν σταθεί και οι παίκτες. Οι Ράπτορς αντλούσαν μεγάλη δύναμη από τους οπαδούς τους όταν έπαιζαν στο Τορόντο.

Σε αυτό το διάστημα, η ομάδα έφτασε μία φορά στον τίτλο, σε μία περίπτωση μέχρι τους τελικούς Ανατολής και άλλες τρεις μέχρι τους ημιτελικούς περιφέρειας. Ένας κύκλος δείχνει να κλείνει, ενώ υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Κάιλ Λάουρι θα φύγει από το Τορόντο το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Overrated ή Underrated ο Ουέστμπρουκ πέτυχε το ακατόρθωτο

Ουέστμπρουκ: Έγραψε ιστορία με 182 triple double και ανέβηκε στην κορυφή! (pic & vid)

Σπερς - Μπακς 146-125: Ο Γιάννης πάλεψε, αλλά δεν γλίτωσε το Μιλγουόκι! (vids)

Σπερς - Μπακς 146-125: Δεν έφτασαν οι 28 πόντοι του Αντετοκούνμπο! (vid)

Ουόριορς - Τζαζ: Ο Κάρι τους... σκότωσε και νίκησε το 41άρι του Κλάρκσον! (vid)

Toronto Raptors have been eliminated from playoff contention for the first time in EIGHT YEARS. Is Kyle Lowry gone this summer

Δημοσιεύτηκε από NBA Buzz στις Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021
 

NBA Τελευταία Νέα