Μπακς: Ήττα-παγίδα που τους φέρνει κόντρα σε Νετς και Σίξερς! (pic & vids)

Μπακς: Ήττα-παγίδα που τους φέρνει κόντρα σε Νετς και Σίξερς! (pic & vids)

bet365

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Σπερς και πλέον πολύ δύσκολα θα αποφύγουν Νετς και Σίξερς στα τελευταία στάδια των playoffs στην Ανατολή.
Τα bwin Challenges* χαρίζουν μια 4K τηλεόραση 75 ιντσών κάθε μέρα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Τα... ελάφια δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα στην άμυνα κόντρα στους Σπερς, ενώ και τα γρήγορα φάουλ που χρεώθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τους στοίχισαν.

Οι Μπακς ηττήθηκαν με 146-125 και έπεσαν στο 43-25, βρισκόμενοι πλέον στην 3η θέση της Ανατολής. Το αποτέλεσμα αυτό είναι πολύ σημαντικό για το Μιλγουόκι, αφού πολύ δύσκολα θα αποφύγει την 3η θέση στην κανονική διάρκεια, κάτι που θα το φέρει αντιμέτωπο με Νετς και Σίξερς στα κρίσιμα στάδια των playoffs. Ο Greek Freak μετά το ματς στάθηκε και στις βοήθειες στην άμυνα των Μπακς που ήταν τραγικές.

Το gazzetta.gr αναλύει την κατάσταση.

Μια ήττα που τους... πετά απέναντι σε Νετς και Σίξερς

Η κατάσταση στην Ανατολή έχει πρώτους τους Σίξερς με 47-21, δεύτερους τους Νετς με 44-24 και τρίτους τους Μπακς με 43--25.

Η Φιλαδέλφεια δεν χάνει την πρώτη θέση με τίποτα, κάτι που θα φέρει τους δυσκολότερους αντιπάλους στο Μιλγουόκι στα 2 τελευταία στάδια της Ανατολής.

Οι Μπακς έχουν να παίξουν με Μάτζικ (εντός), Πέισερς (εκτός), Χιτ (εντός) και Μπουλς (εκτός). Δηλαδή θα κοντραριστούν με 2 ομάδες που θα είναι στο play in τουρνουά (Πέισερς και Χιτ) και με άλλη μία που την τελευταία αγωνιστική μπορεί να διεκδικούν είσοδο στο τουρνουά.

Από την άλλη η Φιλαδέλφεια θα αγωνιστεί με Πέισερς, Χιτ και 2 ματς με τους αδιάφορους Μάτζικ. Μοιάζει αδύνατο να κάνει 4 ήττες και να κάνουν οι Μπακς 4 νίκες (το Μιλγουόκι είναι στο 2-1 κόντρα στους Σίξερς φέτος)

Τι σημαίνει αυτό; Πως τα... ελάφια θα τερματίσουν 2οι ή 3οι! Δηλαδή αν φτάσουν στους ημιτελικούς Ανατολής θα κοντραριστούν με τους Νετς, ενώ αν περάσουν στους τελικούς περιφέρειας θα περιμένουν κατά πάσα πιθανότητα οι Σίξερς (όσο καλοί και αν είναι φέτος οι Νικς).

Έτσι τα... ελάφια θα πρέπει να κοντραριστούν με τις 2 καλύτερες ομάδες της Ανατολής αν θέλουν να πάνε τελικούς ΝΒΑ. Αν έβγαιναν πρώτοι στη regular season, θα γλίτωναν τον ένα από τους δύο στον δρόμο μέχρι τους τελικούς της λίγκας.

Η πρώτη θέση ήταν... κατάρα τις 2 τελευταίες σεζόν

Πάντως τα προηγούμενα χρόνια που οι Μπακς τερμάτισαν πρώτοι στη regular season, δεν μπόρεσαν να φτάσουν στους τελικούς του ΝΒΑ.

Τη σεζόν 2018-19 προηγήθηκαν με 2-0 κόντρα στους Ράπτορς στους τελικούς Ανατολής, ωστόσο η παρέα του Λέοναρντ απάντησε, πήρε τα 4 επόμενα παιχνίδια και μαζί την πρόκριση για τους τελικούς, εκεί όπου κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Πέρυσι τα... ελάφια έπαιξαν με τους κακούς τους δαίμονες, Χιτ στους ημιτελικούς περιφέρειας. Το Μαϊάμι έδειξε τα... δόντια του και με μπροστάρη τον Τζίμι Μπάτλερ, απέκλεισε το σύνολο του Μπουντενχόζλερ.

Λέτε τελικά να κάνει καλό στους Μπακς που δεν θα μπουν φέτος στα playoffs ως το φαβορί από την ανατολική περιφέρεια;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπακς: Τι κάνουν φέτος με τους πιθανούς αντιπάλους στα playoffs! (pics)

Overrated ή Underrated ο Ουέστμπρουκ πέτυχε το ακατόρθωτο

Ουέστμπρουκ: Έγραψε ιστορία με 182 triple double και ανέβηκε στην κορυφή! (pic & vid)

Σπερς - Μπακς 146-125: Ο Γιάννης πάλεψε, αλλά δεν γλίτωσε το Μιλγουόκι! (vids)

Σπερς - Μπακς 146-125: Δεν έφτασαν οι 28 πόντοι του Αντετοκούνμπο! (vid)

Ουόριορς - Τζαζ: Ο Κάρι τους... σκότωσε και νίκησε το 41άρι του Κλάρκσον! (vid)

 

NBA Τελευταία Νέα