Ο Τάουνς «κατέρρευσε» για ακόμα μια φορά στο παρκέ, αποδεικνύοντας ότι δίνει μάχη (vid)

Ο Τάουνς «κατέρρευσε» για ακόμα μια φορά στο παρκέ, αποδεικνύοντας ότι δίνει μάχη (vid)

Ο Τάουνς «κατέρρευσε» για ακόμα μια φορά στο παρκέ, αποδεικνύοντας ότι δίνει μάχη (vid)

bet365

Ο Καρλ Άντονι Τόαυνς κατέρρευσε στην αγκαλιά του πατέρα του, στην γιορτή της μητέρας και δείχνει ξεκάθαρα τι μεγάλη «μάχη» δίνει τον τελευταίο χρόνο.

Μερικές φορές τα λόγια είναι φτωχά. Δεν φτάνουν ικανά να περιγράψουν ένα συναίσθημα. Τα λόγια για τον Καρλ Άντονι Τάουνς μοιάζουν να έχουν γίνει πολύ λίγα. Ο άσος των Τίμπεργουλβς έδειξε για ακόμα μια φορά πόσο δύσκολα περνάει, αλλά στέκεται στο παρκέ, όντας ένας τεράστιος μαχητής.

Ο τελευταίος χρόνος ήταν δραματικός για εκείνον. Έχασε συγγενείς, αλλά και την μητέρα του από κορονοϊό και ο θάνατος της, τον έχει κλονίσει. Νόσησε και ο ίδιος, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Θρηνεί, περνάει δύσκολα, αλλά είναι εκεί. Από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στο παρκέ, δίνει μια συνεχόμενη «μάχη». Δεν είναι ο ίδιος, άλλωστε το παραδέχτηκε. Έχασε ένα κομμάτι του εαυτού, μαζί με αυτή την απώλεια. Από την στιγμή που εμφανίστηκε στο παρκέ, δεν κρύφτηκε. Έκλαψε εκεί μπροστά σε όλους, αλλά ήταν εκεί.

Οι Τίμπεργουλβς πέρασαν πολύ δύσκολα και έκαναν μια κακή σεζόν. Ο Τάουνς δίνει τον αγώνα του, ο Ράσελ τραυματίας, τίποτα δεν έχει πάει καλά για εκείνους, εκτός από τον νεαρό Άντονι Έντουαρντς, που είναι η εξαίρεση. Το μπάσκετ όμως μοιάζει πιο φτωχό μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα.

Ακόμα μια φορά γίναμε όλοι μάρτυρες, μιας ιδιαίτερης σκηνής. Ο Τάουνς ξεσπά σε λυγμούς στην αγκαλιά του μπαμπά του, την ημέρα της μητέρας. Ο παίκτης αποδεικνύει κάθε φορά ότι δίνει μεγάλο αγώνα, δίχως την μητέρα του στην ζωή του, δίπλα του, στις κερκίδες και ο πόνος του είναι αδύνατον να επηρεάσει την καρδιά όποιου τον βλέπει.

Ο Τάουνς είναι ανοιχτός, βιώνει θέλοντας και μη την απώλεια μπροστά στα μάτια μας και το μόνο που μπορεί κάποιος να σκεφτεί, είναι να νιώσει συμπόνοια για τον παίκτη.

Διαβάστε ακόμα:

 

NBA Τελευταία Νέα