Βίντεο έπος: Ο Μπάρκλεϊ εξηγεί τα play-in και λέει όλες τις ομάδες losers! (vid)

Αντωνία Σπανού
Βίντεο έπος: Ο Μπάρκλεϊ εξηγεί τα play-in και λέει όλες τις ομάδες losers! (vid)

bet365

Αν θέλετε πραγματικά να σας φτιάξει το κέφι απλά δείτε τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ να προσπαθεί να εξηγήσει το τουρνουά play-in και να ονομάζει όλες τις ομάδες σε αυτό... losers!

Η αλήθεια είναι ότι το τουρνουά play-in μπήκε κάπως ξαφνικά στην ζωή μας και άπαντες προσπαθούν ακόμα να διαχειριστούν πως θα γίνει. Ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες τώρα αρχίζουν και ενδιαφέρονται παραπάνω και όλοι προσπαθούν να καταλάβουν πως ακριβώς θα λειτουργήσει.

Δεν είναι τόσο δύσκολο αυτό που πρόκειται να γίνει και όσο το δυνατόν πιο απλά, είναι αυτό...

Η ομάδα στην 7η θέση κάθε περιφέρειας θα έχει στην έδρα της παιχνίδι με τον 8ο σε ένα play in game. Ο νικητής του ζευγαριού της 7ης με την 8η θέση σε κάθε περιφέρεια, θα είναι ο 7ος στα playoffs. Η 9η ομάδα κάθε περιφέρειας, θα φιλοξενήσει την 10η σε ένα play in game. Ο ηττημένος από το προηγούμενο ζευγάρι (7ο-8ο) θα φιλοξενήσει τον νικητή από το 9-10 σε ένα παιχνίδι και ο νικητής θα πάρει την 8η θέση στα playoffs.

Ελπίζουμε να το καταλάβατε γιατί αν δείτε το βίντεο που εξηγεί το ίδιο πράγμα ο Μπάρκλεϊ μάλλον δεν έχετε πολλές ελπίδες. Ο πρώην ΝΒΑer και γνωστός σχολιαστής θέλησε να σηκωθεί να εξηγήσει τι πρόκειται να συμβεί.

Αυτό πήγε ξεκαρδιστικά. Όχι μόνο γιατί μάλλον δεν έχει ιδέα, αλλά αποφάσισε ότι όλες αυτές οι ομάδες είναι losers και έτσι τις αποκαλούσε, με το βίντεο να είναι πραγματικά απολαυστικό. Οι ομάδες στο 9 και το 10 ήταν οι top losers και εκείνοι στο 7 και το 8 ήταν οι baby losers.

Αν θέλετε όντως να καταλάβετε τι θα συμβεί στα play-in απλά διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ.

Απλά δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

NBA NEWS FEED