Ουέστμπρουκ: Αγγίζει τον μύθο Ρόμπερτσον και θέλει άλλα 2 triple double για να τον ξεπεράσει! (pic & vid)

Ουέστμπρουκ: Αγγίζει τον μύθο Ρόμπερτσον και θέλει άλλα 2 triple double για να τον ξεπεράσει! (pic & vid)

Ουέστμπρουκ: Αγγίζει τον μύθο Ρόμπερτσον και θέλει άλλα 2 triple double για να τον ξεπεράσει! (pic & vid)

bet365

Μετράμε αντίστροφα για να δούμε τον Ράσελ Ουέστμπρουκ να γράφει ιστορία με τα triple doubles.

Δεν θα αργήσει η μέρα που ο Ράσελ Ουέστμπρουκ θα γίνει ο κορυφαίος στα triple doubles.

Απέναντι στους Ράπτορς ήταν για άλλη μια φορά τριπλός και έφτασε τα 180 στην καριέρα του, πλησιάζοντας επικίνδυνα τον Όσκαρ Ρόμπερτσον που βρίσκεται στην κορυφή με 181.

Ο Russ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τον ξεπεράσει πριν το τέλος της σεζόν και θα κατέχει μια σημαντική πρωτιά για την οποία μόχθησε όλη του την καριέρα. Πάντως στα συνολικά triple doubles (αν μετρήσουμε και τα playoffs), είναι πρώτος με 190, πάνω από τον Big O.

Το 50/50 στα τρία τελευταία ματς

Ο Ράσελ είναι σε εξωπραγματική κατάσταση και δεν σταματά να βοηθά τους Ουίζαρντς με κάθε τρόπο στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν.

Μετά το ματς με τους Ράπτορς έγινε ο πρώτος παίκτης της ιστορίας με 50 ριμπάουντ και 50 ασίστ σε διάστημα 3 ματς.

Δεν υπάρχουν.... φρένα για τον γκαρντ της Ουάσινγκτον που έχει βάλει στόχο να διαλύσει κάθε ρεκόρ στο διάβα του.

Τα ρεκόρ δεν έχουν σταματημό

Είναι ο μοναδικός που έχει 20+ πόντους και 20+ ασίστ 4 φορές, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση της λίστας. Επίσης έχει φτάσει τις 47 περιπτώσεις όπου έχει triple double από τα πρώτα 3 δωδεκάλεπτα ενός ματς στην καλύτερη επίδοση για οποιονδήποτε παίκτη τις τελευταίες 25 σεζόν στη λίγκα.

Tέλος έγινε πρώτος σε triple double στην ιστορία των Ουίζαρντς και πλέον έχει φτάσει τα 34 σε 60 παιχνίδια τη φετινή σεζόν. Ακόμα ένα επίτευγμα του είναι πως είναι ο πρώτος ever στο ΝΒΑ με τουλάχιστον 2 triple double κόντρα σε όλες τις ομάδες του ΝΒΑ.

Και για το κερασάκι στην... τούρτα, μιλάμε για τον 2ο παίκτη της ιστορίας με 200 ριμπάουντ και 200 ασίστ μέσα σε ένα μήνα μετά τον Όσκαρ Ρόμπερτσον

Αναζητά περισσότερο σεβασμό

Αρκετός κόσμος κατηγορεί τον Ράσελ και από τα χρόνια που έπαιζε στην Οκλαχόμα, πως τον νοιάζει κάθε βράδυ μόνο να γράψει triple double, πως παίζει για να κάνει αυτό. Αυτό δεν είναι ωραίο γιατί δεν σέβεται προσπάθεια αυτού του ανθρώπου που παίζει πάντα στο 100% και δίνει τρομερή ενέργεια στην ομάδα του όταν βρίσκεται στο παρκέ.

Έχει κάνει τα triple double παιχνιδάκι και πριν λίγες μέρες έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. «Δεν υπάρχει παίκτης σαν εμένα. Αν ο κόσμος το έχει δεδομένο, τότε λυπάμαι. Αν μπορούσαν να το κάνουν όλοι, τότε θα το έκαναν. Προσπαθώ κάθε βράδυ στο ριμπάουντ, στις ασίστ, όπου με χρειάζεται η ομάδα. Δεν με νοιάζει που λένε ότι το κάνω για τα στατιστικά μου. Δεν έλεγαν τα ίδια πράγματα για τον Μάτζικ Τζόνσον ή τον Όσκαρ Ρόμπερτσον. Τώρα είναι εύκολο να κάνεις triple-double επειδή τα κάνω εγώ, αλλά δεν είναι. Παλεύω σε κάθε ματς», ήταν τα λόγια του Ουέστμπρουκ.

To Hall Of Fame τον περιμένει

Όταν ο Ράσελ Ουέστμπρουκ πει αντίο στα παρκέ, θα τον περιμένει η ύψιστη τιμή. Σίγουρα με αυτά που έχει κάνει μέχρι στιγμή ειδικά τα ατομικά, θα τον περιμένει μια θέση στο Hall Of Fame. Και για να γίνει αυτό, τα triple double και η ευκολία με την οποία τα γράφει παίζουν μεγάλο ρόλο. Ο Russ βρήκε έναν τρόπο για να γίνει μοναδικός, ξεχωριστός και αυτός είναι τα αγαπημένα του triple double.

Και στο τέλος της ημέρας αυτά θα είναι και το... εισιτήριο του για το Hall Of Fame (έχει Hall Of Fame probability που φτάνει στο 99%), εκεί όπου καταλήγουν οι σπουδαίοι που έπαιξαν το άθλημα και το ομόρφυναν με την παρουσία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Kλίπερς - Λέικερς 118-94: Ο Τζορτζ έβαλε σε... μπελάδες τους λιμνάνθρωπους! (vid)

Mάβερικς - Νετς 113-109: Τέταρτη σερί ήττα το Μπρούκλιν! (vid)

Nίκες για Πέισερς και Μπουλς (vids)

Ουόριορς - Θάντερ 118-97: Ο Κάρι... πετούσε φωτιές κόντρα στην Οκλαχόμα! (vid)

 

NBA Τελευταία Νέα