Κόμπι Μπράιαντ: Από το 2019 έλεγε στους Λέικερς για Ντεκ και Βιλντόζα!

Κόμπι Μπράιαντ: Από το 2019 έλεγε στους Λέικερς για Ντεκ και Βιλντόζα!

bet365

Ο Κόμπι Μπράιαντ είχε ξετρελαθεί με το ταλέντο των Γκάμπριελ Ντεκ και Λούκα Βιλντόζα. Και πριν από δύο χρόνια είχε προτείνει στους Λος Άντζελες Λέικερς την απόκτησή τους. Πλέον και οι δύο Αργεντίνοι βρίσκονται στο ΝΒΑ με άλλες φανέλες.

Ο Γκάμπριελ Ντεκ αγωνίζεται πια στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Και ο Λούκα Βιλντόζα ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα των Νιου Γιορκ Νικς! Δύο Αργεντινοί στη χώρα των θαυμάτων! Η ιστορία θα μπορούσε να γραφτεί αλλιώς. Όπως και αυτή του Κόμπι Μπράιαντ.

Ο θρύλος των Λέικερς είχε προτείνει από το 2019 στην ομάδα του Λος Άντζελες να αποκτήσει έναν ή και τους δύο συμπατριώτες του Μανού Τζινόμπιλι. Η αναφορά στον άλλοτε παίκτη των Σαν Αντόνιο Σπερς είναι απαραίτητη. Μαζί παρακολουθούσαν τον Ντεκ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019. Και σε μία παλαιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει για τον ενθουσιασμό του Κόμπι, ειδικά για τον Ντεκ.

Στον χαμένο ημιτελικό με τη Γαλλία, ο Ντεκ - μπροστά στα μάτια του Κόμπι - είχε σημειώσει 25 πόντους! Και ο Μπράιαντ ενθουσιάστηκε. Έτσι και αλλιώς, η... τρέλα του Κόμπι με το μπάσκετ πέρα από τα σύνορα των ΗΠΑ δεν είναι άγνωστη. Παρακολουθούσε τους πάντες. Και γνώριζε, σχεδόν, τα πάντα για όλους.

Η ιστορία έγραψε ότι οι Λέικερς είπανε... πάσο στην προοπτική των Ντεκ και Βιλντόζα. Ο Κόμπι έφυγε από τη ζωή απότομα και δεν μπορούσε να πιέσει άλλο. Και κάπως έτσι, τα δύο μέλη της Εθνικής Αργεντινής βρέθηκαν στο ΝΒΑ, αλλά όχι στους Λέικερς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπακς: Παίρνουν Μπράιαντ από Μακάμπι! (pic)

«Βόμβα» με Ντεκ στη Ρεάλ, πάει άμεσα στην Οκλαχόμα!

 

NBA Τελευταία Νέα