Λούκα Ντόντσιτς: Έχει 15 τεχνικές ποινές και στην επόμενη χάνει ένα ματς!

Λούκα Ντόντσιτς: Έχει 15 τεχνικές ποινές και στην επόμενη χάνει ένα ματς!

Λούκα Ντόντσιτς: Έχει 15 τεχνικές ποινές και στην επόμενη χάνει ένα ματς!

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν τα πάει καλά με τους διαιτητές. Έχει συμπληρώσει 15 τεχνικές ποινές και στην επόμενη θα χάσει αυτόματα ένα ματς! Ο Σλοβένος δεν είναι ο... καπετάν φασαρία του φετινού πρωταθλήματος. Η λίστα των «άτακτων»!

Μία τεχνική ποινή. Και άλλη μία. Αυτό σημαίνει αποβολή. Για τον Λούκα Ντόντσιτς αυτές ήταν η 14η και η 15η τεχνική ποινή στην τρέχουσα σεζόν! Η πρώτη δόθηκε για διαμαρτυρία, έπειτα από τον καταλογισμό ενός επιθετικού φάουλ. Με τον διαιτητή να καταλογίζει αντιαθλητική συμπεριφορά στον Ντόντσιτς, ο οποίος είπε «διάολε όχι» και κούνησε τις γροθιές του πάνω-κάτω.

Η δεύτερη (και η αποβολή του) σφυρίχτηκε γιατί εκνευρισμένος πέταξε την μπάλα στο αντίπαλο καλάθι. Στη διαδικασία αποβλήθηκε, επίσης με δύο τεχνικές ποινές, και ο προπονητής του Ντάλας, Ρικ Καρλάιλ!

Μικρή σημασία έχουν όλα αυτά, αφού αν ο Ντόντσιτς δεχτεί άλλη μία τεχνική ποινή θα χάσει αυτόματα το επόμενο ματς των Μάβερικς. Στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου και της προσπάθειας του Ντάλας να αποφύγει το play-in τουρνουά. Αυτή τη στιγμή, Μάβερικς, Λέικερς και Μπλέιζερς βρίσκονται ισόβαθμοί στην 5η, 6η και 7η θέση, αντίστοιχα, της Δύσης!

Μόνο που ο Ντόντσιτς δεν είναι... πρωταθλητής στις τεχνικές ποινές στο φετινό πρωτάθλημα. Την...τιμή κατέχει ο Ντουάιτ Χάουαρντ και διαθέτει το απαραίτητο «δίπλωμα», αφού έχει χάσει έναν αγώνα συμπληρώνοντας 16 τεχνικές!

Πάντως, κοιτώντας την πρώτη δεκάδα των παικτών με τις περισσότερες τεχνικές ποινές, διαπιστώνουμε ότι οι πλέον... άτακτοι είναι οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ να έχει 14 «ταυ» και τον Ντέιβις Μπέρτανς άλλα 9. Και οι Φοίνιξ Σανς ακολουθούν, με το δίδυμο Μπούκερ - Πολ να είναι εντυπωσιακό και σε αυτό τον τομέα: 12 ο Μπούκερ, 9 ο Πολ!

Το top-10 των παικτών με τις περισσότερες τεχνικές

ΠαίκτηςΟμάδαΤεχνικές
1.Ντουάιτ ΧάουαρντΣίξερς16
2.Λούκα ΝτόντσιτςΜάβερικς15
3.Ράσελ ΟυέστμπρουκΟυίζαρντς14
4.Ντέβιν ΜπούκερΣανς12
5.Ντρέιμοντ ΓκρινΟυόριορς12
6.Τζον ΟυόλΡόκετς11
7.Ρούντι ΓκομπέρΤζαζ10
8.Ντ' Ααρον ΦοξΚινγκς10
9.Ντέιβις ΜπέρτανςΟυίζαρντς9
10.Κρις ΠολΣανς9

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

NBA Τελευταία Νέα