ΝΒΑ: Οι παίκτες τίμησαν τα γενέθλια της Τζιάνα Μπράιαντ φορώντας τα ρούχα της (pics)

Gazzetta team
ΝΒΑ: Οι παίκτες τίμησαν τα γενέθλια της Τζιάνα Μπράιαντ φορώντας τα ρούχα της (pics)

bet365

Ανήμερα των γενεθλίων της Τζιάνα Μπράιαντ, η μητέρα της Βανέσα κυκλοφόρησε μία σειρά ενδυμασιών. Και οι παίκτες του ΝΒΑ τα έκανα ανάρπαστα, μερικές ώρες αργότερα.

Η σειρά ονομάζεται «Mambacita», όπως αποκαλούσαν την κόρη του Κόμπι Μπράιαντ, Τζιάνα. Η Βανέσα Μπράιαντ δημιούργησε μία σειρά από ρούχα, αφιερωμένα στην κόρη της, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο ίδρυμα που δημιουργήθηκε και φέρει το όνομα της Τζιάνα Μπράιαντ. Την 1η Μαίου θα γινόταν 15 ετών.

Και η μητέρα της διάλεξε αυτή την ημερομηνία για να κυκλοφορήσει και τα νέα ρούχα. Μόλις σε λίγες ώρες οι σταρ του ΝΒΑ φρόντισαν, πέρα από την οικονομική προσφορά, να κάνουν και την καλύτερη διαφήμιση. Οι περισσότεροι φωτογραφήθηκαν στους λογαριασμούς των social media, ενώ οι περισσότεροι παίκτες των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς τα φορέσανε και πήγανε στο γήπεδο για την αναμέτρηση με το Χιούστον!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντετοκούνμπο: Πιθανή η επιστροφή του με Νετς (pic)

Ρόκετς - Ουόριορς 87-113: «Δαιμονισμένος» Κάρι, 23 πόντους σε ένα 12λεπτο! (vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα