Οι Νικς θέλουν από τώρα τον Βιλντόζα! (pic)

Οι Νικς θέλουν από τώρα τον Βιλντόζα! (pic)

Οι Νικς θέλουν από τώρα τον Βιλντόζα! (pic)

bet365

Οι Νιου Γιορκ Νικς είναι αποφασισμένοι να εντάξουν άμεσα στο ρόστερ τους τον Λούκα Βιλντόζα!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο Radio Marca, ο εκπρόσωπος του Λούκα Βιλντόζα, Κλαούντιο Βιλανουέβα εξήγησε πως ο πελάτης του δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο με την Μπασκόνια για άλλα δυο χρόνια, εντούτοις είναι ανοιχτός να ακούσει οποιαδήποτε πρόταση.

«Ο Λούκα είναι καλά εδώ όμως αν φτάσει μια καλή πρόταση, θα την ακούσει. Αν και όπως έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, δεν το βλέπω. Τώρα αν θα προκύψει κάτι από το ΝΒΑ; Το ΝΒΑ είναι η καλύτερη λίγκα όμως επαναλαμβάνω πως είναι χαρούμενος εδώ» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα, λοιπόν με τον Ισπανό δημοσιογράφο Chema de Lucas, οι Νικς θα κάνουν την τελευταία προσπάθεια για να εντάξουν άμεσα στον Βιλντόζα στο ρόστερ τους! Φέτος ο Βιλντόζα μέτρησε 10.3 πόντους, 2 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ και 1.6 κλεψίματα σε 32 συμμετοχές στην EuroLeague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα