Κάρι: «Ήταν ξεχωριστό το σερί που έκανα!»

Κάρι: «Ήταν ξεχωριστό το σερί που έκανα!»

Αντωνία Σπανού
Κάρι: «Ήταν ξεχωριστό το σερί που έκανα!»

bet365

Ο Στεφ Κάρι σταμάτησε κάπως... απότομα το σερί του και μίλησε γι' αυτό.

Ο Στεφ Κάρι στα περασμένα παιχνίδια κατάφερε και έκανε μερικά σπουδαία πράγματα. Είχε 11 σερί αγώνες που σκόραρε τουλάχιστον 30 πόντους, αλλά στην ήττα από τους Ουίζαρντς, με 118-114, αυτό σταμάτησε. Ο ηγέτης των Ουόριορς είχε 7/25, με 2/14 από το τρίποντο, το χειρότερο του φέτος και έμεινε στους 18 πόντους.

«Ήταν σπουδαίο. Ήταν κάτι που δεν είχα ξανακάνει. Κάποια στιγμή θα τελείωνε. Τώρα πρέπει να ξεκινήσω νέο. Απλά πρέπει να σκέφτεσαι το επόμενο παιχνίδι. Ήταν σπουδαίο σερί, αυτό είναι σίγουρο. Και ποτέ δεν ενθουσιάζομαι με ατομικά ρεκόρ σαν και αυτά. Υπήρχαν μερικά σπουδαία ονόματα τα οποία προσπέρασα. Και το να το κάνω σε αυτή την ηλικία ήταν σπουδαίο».

Ο Κάρι έγινε ο πρώτος παίκτης μετά τον Κόμπι Μπράιαντ που σκόραρε τουλάχιστον 30 πόντους σε 10 παιχνίδια στην σειρά και τώρα έγινε ο μεγαλύτερος, που σκόραρε τουλάχιστον 30 σε 11 συνεχόμενα παιχνίδια.

«Προσπαθώ να βελτιώνομαι και να χτίζω την αυτοπεποίθηση μου, παίζοντας το καλύτερο μου μπάσκετ, όσο περνάει η σεζόν και φτάνει προς το τέλος της».

Πριν από το χθεσινό ματς, ο Κάρι σούταρε με 54,9% και είχε 40,8 πόντους κατά μέσο όρο σε 11 παιχνίδια τον Απρίλιο. Οι Ουίζαρντς τον έκλεισαν καλά, έβαλαν πολλούς και διαφορετικούς παίκτες πάνω του και προφανώς έκαναν πολύ καλή δουλειά.

Διαβάστε ακόμα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα