ESPN: Στο Νο.19 του 2022 NBA mock draft ο Βούκσεβιτς! (vids)

ESPN: Στο Νο.19 του 2022 NBA mock draft ο Βούκσεβιτς! (vids)

ESPN: Στο Νο.19 του 2022 NBA mock draft ο Βούκσεβιτς! (vids)

bet365

Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς κάνει θόρυβο με τις εμφανίσεις του με την πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης και το ESPN τον στέλνει στο νούμερο 19 του 2022 NBA moch draft ως πικ από τους Μπλέιζερς.

Στα 18 του χρόνια, ο Τρίσταν Βούκσεβιτς κερδίζει χρόνο και χώρο στο rotation του Πάμπλο Λάσο, αποτελώντας το επόμενο σπουδαίο project της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα στο πρόσφατο ντέρμπι της ισπανικής λίγκας με την Μπαρτσελόνα, ο κόουτς της Ρεάλ στηρίχθηκε στο δίδυμο των Βούκσεβιτς, Ουσμάν Γκαρούμπα στη ρακέτα. Ήταν νεότερο δίδυμο ψηλών στην ιστορία των Clásicos ενώ ο Βάσκος κόουτς δεν διστάζει να ρίξει στα… βαθιά τους πιτσιρικάδες των Ακαδημιών της «Βασίλισσας» που απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης του.

Στο μεταξύ, το ESPN δημοσίευσε το NBA mock draft για το 2022, προβλέποντας τις επιλογές των ομάδων στην επόμενη διαδικασία και στέλνοντας τον γιο του Ντούσαν Βούκσεβιτς στο νούμερο 19 ως πικ από τους Μπλέιζερς.

«Ο γιος του βετεράνου διεθνή με την εθνική ομάδα Σερβίας και Μαυροβουνίου, Ντούσαν Βούκσεβιτς έχει πλέον ρόλο στο rotation της Ρεάλ Μαδρίτης, πραγματοποιώντας ορισμένες αξιοσημείωτες εμφανίσεις από τη στιγμή που ενηλικιώθηκε. Είχε σημαντικό ρόλο στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, έχοντας ένα καθοριστικό τρίποντο και ένα μπλοκ. Με ύψος 2μ.08, είναι ένας απίστευτος σουτέρ που οι μισές προσπάθειές του φέτος έρχονται πίσω από το τρίποντο, δείχνοντας τεράστια αυτοπεποίθηση για παιδί αυτής της ηλικίας. Τα μακριά χέρια και η σωματοδομή του επιτρέπουν να παίξει επίσης σαν σέντερ» αναφέρει το δημοσίευμα όσον αφορά τον Τρίσταν Βούκσεβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βούκσεβιτς: «Ήλθα στην Ελλάδα με δυο παπούτσια, γι' αυτό μην σε δω να κλαις για κάτι»!

 

NBA Τελευταία Νέα