Τζον Σάλεϊ και Αϊζάια Τόμας συνέταιροι σε επιχειρήσεις κάνναβης! (pic)

Τζον Σάλεϊ και Αϊζάια Τόμας συνέταιροι σε επιχειρήσεις κάνναβης! (pic)

Τζον Σάλεϊ και Αϊζάια Τόμας συνέταιροι σε επιχειρήσεις κάνναβης! (pic)

bet365

Τα άλλοτε κακά παιδιά του Ντιτρόιτ το έχουν ρίξει στη (φαρμακευτική) μαριχουάνα! Ο Τζον Σάλεϊ και ο Αϊζάια Τόμας έχουν δημιουργήσει επιχειρήσεις που βασίζονται στην κάνναβη και πλέον είναι συνέταιροι!

Μαζί στα παρκέ, μαζί στις business! Ο Τζον Σάλεϊ, ο οποίος είχε δώσει μία απολαυστική συνέντευξη στο gazzetta.gr και ο Αϊζάια Τόμας κάποτε μέλη των διαβόητων «κακών παιδιών» των Ντιτρόιτ Πίστονς, πλέον δηλώνουν πιο ήρεμοι και επιχειρηματίες κάνναβης!

Ο Σάλεϊ έγινε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας που διατηρεί ο Τόμας και ονομάζεται One World Pharma. Ωστόσο, ο πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού διαθέτει τη δική του επιχείρηση - εδώ και 2 χρόνια - η οποία σχετίζεται με τις δοκιμές στα προϊόντα κάνναβης.

Δεν είναι μόνο οι δύο παίκτες των Πίστονς που σχετίζονται με αυτές τις επιχειρήσεις, αλλά και ο άλλοτε παίκτης των Σιάτλ ΣούπερΣόνικς, Σον Κεμπ που έχει δικό του μαγαζί με προϊόντα κάνναβης.

Διαβάστε ακόμα

Μπακς - Σανς 127-128: Ο Γιάννης πάλεψε, αλλά o Μπούκερ... έκλεψε το ματς στην παράταση! (vid)

Μπακς - Σανς 127-128: Βγήκε off με κράμπα ο Γιάννης! (vid)

Σίξερς - Ουόριορς 96-107: Εξωγήινος Κάρι με 49 πόντους και 10 τρίποντα! (vid)

Σέλτικς - Μπουλς 96-102: Άλωσαν τη Βοστώνη με Βούτσεβιτς! (vid)

Η Φιλαδέλφεια υποκλίθηκε στον Κάρι φωνάζοντας «MVP, MVP, MVP»! (vid)

Ο απίθανος Κάρι ξεπέρασε Τζόρνταν και Κόμπι! (pics & vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα