Κάρι: Τρίποντο με το αριστερό χέρι στην απίθανη ραψωδία των 47 πόντων! (vid)

Κάρι: Τρίποντο με το αριστερό χέρι στην απίθανη ραψωδία των 47 πόντων! (vid)

Κάρι: Τρίποντο με το αριστερό χέρι στην απίθανη ραψωδία των 47 πόντων! (vid)

bet365

Τα λόγια περισσεύουν. Ο Στεφ Κάρι συμπλήρωσε 10 σερί αγώνες με τουλάχιστον 30 πόντους. Κόντρα στους Σέλτικς μέτρησε 47, με 11 τρίποντα, το ένα πετώντας την μπάλα με το αριστερό χέρι!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Οι 47 πόντοι του Στεφ Κάρι δεν ήταν αρκετοί για τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο ματς με τους Μπόστον Σέλτικς (119-114). Η εμφάνιση του δύο φορές MVP ήταν καθηλωτική. Έμοιαζε σα να μην μπορεί να αστοχήσει. Αν και αυτό μοιάζει υπερβολή, αφού τα ποσοστά του δεν λένε ψέματα: 15/27 σουτ, 11/19 τρίποντα! Πολλά μεγάλα σουτ, πάνω σε άμυνα, με τους Σέλτικς να προτιμούν το double team στα τελευταία λεπτά.

Ο Κάρι δεν προβληματίστηκε. Ξέρει να σκοράρει και να ξεπερνάει τραυματισμούς. Επτά λεπτά πριν το τέλος στραμπούλιξε το πόδι του, ο κλασικός τραυματισμός που τόσο πολύ τον έχει ταλαιπωρήσει. Και όμως, έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε μέχρι το τέλος. Εκεί, το χαμόγελο του ήταν παγωμένο. Η εμφάνιση πρέπει να συνδυάζεται με «W» και όχι με «L».

Ένα από τα σουτ του, το πιο απίθανο, θύμισε εκείνο του Λούκα Ντόντσιτς, μόνο που ο Κάρι το έκανε πιο δύσκολο. Το κορμί του υποχρεώθηκε να στρίψει στον αέρα και εκτέλεσε με το αριστερό χέρι! Πήρε και το φάουλ...

Δείτε την απίθανη παράσταση του Στεφ Κάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

NBA Τελευταία Νέα