Ο' Κουίν: «Ο Αντετοκούνμπο υπηρετεί καλά την πατρίδα του» (vid)

Ο' Κουίν: «Ο Αντετοκούνμπο υπηρετεί καλά την πατρίδα του» (vid)

Ο' Κουίν: «Ο Αντετοκούνμπο υπηρετεί καλά την πατρίδα του» (vid)

bet365

Ο Κάιλ Ο' Κουίν παραδέχτηκε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι μοναδικός ενώ αναφέρθηκε στην πιθανότητα να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Ο 31χρονος Αμερικανός σέντερ, ο οποίος αγωνίζεται στη Φενέρμπαχτσε ως το τέλος της σεζόν μίλησε στην εκπομπή Pick-n-Roll της Cosmote TV όπου αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

Πολύ καλός παίκτης, δυο φορές MVP, αλλά ξέρω για αυτόν όσα περίπου ξέρετε και εσείς. Πολύ καλός παίκτης, μοναδικός και είμαι σίγουρος ότι υπηρετεί καλά την πατρίδα του. Όλους στο ΝΒΑ, όμως είναι δύσκολο να τους μαρκάρεις. Το να του δώσεις αυτόν τον τίτλο είναι σαν να αδικείς όλους τους άλλους. Είναι καλός παίκτης αλλά όλοι έχουν διαφορετικό παιχνίδι και είναι καλοί.

Νιώθεις ότι μπορείς να έχεις μια δεύτερη καριέρα στην Ευρώπη ή αυτή είναι απλώς μια στάση πριν επιστρέψεις στο ΝΒΑ;
«Δεν ξέρω… Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Θα πρέπει να κάτσω μαζί με την οικογένειά μου και να βγάλουμε άκρη».

Τι σε έκανε να πάρεις την απόφαση και να έλθεις στην Ευρώπη;
«Ήξερα κάποιον κόσμο στην ομάδα, ήξερα κάποιους που ήταν ήδη στην Ευρώπη. Αφού μίλησα με αυτούς, νομίζω ότι με βοήθησε. Μου πήρε κάποιον χρόνο για να πάρω την τελική απόφαση αλλά κάθισα μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Το μπάσκετ είναι παντού το ίδιο, στο τέλος της ημέρας είμαι επαγγελματίας. Θέλω να παίξω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και αυτή ήταν η επόμενη ευκαιρία μου».

 

NBA Τελευταία Νέα