Ουόριορς: Η απίθανη ιστορία ενός πρώην φυλακισμένου που έγινε για ένα βράδυ εκφωνητής! (vid)

Ουόριορς: Η απίθανη ιστορία ενός πρώην φυλακισμένου που έγινε για ένα βράδυ εκφωνητής! (vid)

Ουόριορς: Η απίθανη ιστορία ενός πρώην φυλακισμένου που έγινε για ένα βράδυ εκφωνητής! (vid)

bet365

Από τη φυλακή του Σαν Κουέντιν, στο «Chase Center»! Ο Άαρον «Showtime» Τέιλορ πήρε ξανά τη ζωή στα χέρια του και τα ξημερώματα της Κυριακής ήταν ο άνθρωπος που ενημέρωνε για τους σκόρερ στο ματς των Ουόριορς με τους Ρόκετς!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Το κοινωνικό έργο των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αγγίζει ακόμη και αυτούς που βρίσκονται σε μία φυλακή. Κλεισμένοι για πάντα. Ή για πολλά χρόνια. Και η μόνη διέξοδός τους είναι το μπάσκετ. Οι Ουόριορς επισκέπτονταν για 8 συνεχόμενα χρόνια τη φυλακή του Σαν Κουέντιν. Η ιστορία των κρατούμενων έχει γίνει και ντοκιμαντέρ στο Netflix (Q-Ball ο τίτλος του).

Μέσα σε αυτές τις επισκέψεις, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά κρατούμενους. Ο Άαρον «Showtime» Τέιλορ βρίσκονταν στη φυλακή για 26 χρόνια. Καταδίκη για κλοπή και επίθεση με θανατηφόρο όπλο.

Στον ελεύθερο χρόνο του είχε γίνει η φωνή των αγώνων μπάσκετ στο προαύλιο. Ξέρετε, εκείνος που μας αναφέρει τον σκόρερ κάθε καλαθιού. Τα χρόνια πέρασαν και ο Τέιλορ έγινε ένας ελεύθερος άνθρωπος. Και οι Ουόριορς τον προσκάλεσαν να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα στο ματς με τους Χιούστον Ρόκετς!

Το τέλος του αγώνα τον βρήκε αρχικά στην αγκαλιά του Στεφ Κάρι και αργότερα στο πλευρό του, για μία συνέντευξη! Κλέβοντας λίγη από τη δόξα του Κάρι! Η κουβέντα διακόπηκε απότομα, ο Τέιλορ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Και ο Κάρι ήταν εκεί για τον στηρίξει. «Ήθελα να γίνω καλύτερος άνθρωπος απ' αυτό που ήμουν», ήταν κάποια από τα λόγια του.

Η μπάλα του αγώνα κατέληξε στα χέρια του. Μαζί με ένα μεγαλοπρεπέστατο μπουγέλο από τον Κεντ Μπέιζμορ για το... καλό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νετς - Λέικερς 101-126: Ο Ντράμοντ... ντύθηκε ΛεΜπρόν και Ντέιβις! (vid)

Τίμπεργουλβς: Ο θρύλος του μπέιζμπολ, Άλεξ Ροντρίγκεζ αγοράζει τους «Λύκους»! (pic)

ΝΒΑ: «Κοκορομαχία» Ίρβινγκ-Σρέντερ και διπλή αποβολή! (vid)

 

NBA Τελευταία Νέα