Άιβερσον: «Το NBA Draft του 1996 ήταν το καλύτερο ever»! (vid)

Άιβερσον: «Το NBA Draft του 1996 ήταν το καλύτερο ever»! (vid)

bet365

Ο Άλεν Άιβερσον έγινε πικ στο νούμερο 1 του NBA Draft το 1996 κι εξήγησε τους λόγους πως εκείνη η σειρά ξεπερνά αυτές του Τζόρνταν αλλά κι εκείνη του 2003 με ΛεΜπρόν, Ουέιντ και Καρμέλο!

Ο Άλεν Άιβερσον ζούσε για να δείχνει ποιος είναι το αφεντικό. Ό,τι συνέβη δηλαδή στους Τελικούς του 2001, στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στους Λέικερς, όταν το έκανε με τον πιο εμφατικό τρόπο. Λίγο πριν το τέλος του ματς απομόνωσε τον Τάιρον Λου στο «φτερό».

Με ένα γρήγορο βήμα προς τα πίσω (step-back crossover) βρήκε τον χώρο που ήθελε και εκτέλεσε. Καλάθι. Ο Λου έχασε την ισορροπία του και σωριάστηκε μπροστά στον πάγκο της ομάδας του. Τότε, ο Άιβερσον πέρασε από πάνω του επιδεικτικά. Εκείνη τη βραδιά πάτησε τους Λέικερς.

Πλέον δηλώνει πως το NBA Draft του 1996 ήταν το καλύτερο όλων των εποχών! «Ο κόσμος μιλάει για το αντίστοιχο του Μάικλ Τζόρνταν. Ή ακόμα και για το 2003, με τον ΛεΜπρόν, τον Ουέιντ και τον Μέλο. Σίγουρα ήταν σπουδαία κλάση, όμως η σειρά του 1996 ήταν η καλύτερη. Μια από τις καλύτερες που έπαιξαν ποτέ το παιχνίδι» εξήγησε ο Άιβερσον, ο οποίος επελέγη στο νούμερο 1 εκείνης της χρονιάς από τους Σίξερς.

Σε εκείνο το Draft επελέγησαν επίσης οι Κόμπι Μπράιαντ, Στεφόν Μάρμπερι, Στιβ Νας, Ρέι Άλεν, Αντουάν Ουόκερ, Σαρίφ Αμπντούλ-Ραχίμ, Μάρκους Κάμπι, Ζιντρούνας Ιλγκάουσκας, Ντέρεκ Φίσερ, Πέτζα Στογιάκοβιτς και Ζερμέν Ο’ Νιλ.

 

NBA Τελευταία Νέα