Μπλέικ Γκρίφιν: Επαγγελματίας φαρσέρ με δική του εκπομπή! (vids)

Μπλέικ Γκρίφιν: Επαγγελματίας φαρσέρ με δική του εκπομπή! (vids)

Μπλέικ Γκρίφιν: Επαγγελματίας φαρσέρ με δική του εκπομπή! (vids)

bet365

Ο Μπλέικ Γκρίφιν έχει αρχίσει εδώ και καιρό μία νέα καριέρα. Stand up κωμωδία με αρκετή επιτυχία και τώρα απέκτησε τη δική του εκπομπή με φάρσες!

Η φωνή που αντηχεί στα αυτιά, ανήκει στον Μπλέικ Γκρίφιν. «Τώρα ετοιμάσου να βγεις από το φέρετρο».

Ο φόργουορντ των Μπρούκλιν Νετς, πιθανότατα ετοιμάζεται για μία ζωή δίχως μπάσκετμπολ. Όταν πια θα τελειώσει η πορεία του στο ΝΒΑ.

Από μικρό παιδί λάτρευε τις φάρσες. Και τώρα διαθέτει τη δική του εκπομπή με φάρσες. Για την ακρίβεια με φάρσα που περιέχει στοιχεία προδοσίας!

Θα θυμάστε τις παραδοσιακές εκπομπές με φάρσες. Είχαν φτάσει μέχρι και τα μέρη μας. Κάποιες ήταν αστείες. Άλλες χοντροκομμένες. Ο Γκρίφιν έδωσε το όνομά του σε μία απ' αυτές.

Η οποία διαθέτει μία μεγάλη ανατροπή.

Αυτός που νομίζει ότι κάνει μία φάρσα σε ένα φίλο του, είναι τελικά αυτός που πέφτει θύμα της φάρσας! Δεν αποκαλούν τυχαία το σόου «Double cross with Blake Griffin». Σε μία ελεύθερη μετάφραση, «Η προδοσία με τον Μπλέικ Γκρίφιν».

Πάρτε ένα παράδειγμα. Μία τύπισσα θέλει να κάνει φάρσα σε ένα φίλο της. Ενώ αυτός χρησιμοποιεί μία βιολογική τουαλέτα, εκείνη τον κλειδώνει μέσα και ενεργοποιεί την εκτόξευση νερού. Σίγουρη πως την έχει... σκάσει στον φίλο της, αρχίζει να κάνει δηλώσεις στον συνεργάτη της εκπομπής.

Την ίδια ώρα, ένα κλαρκ φορτώνει την τουαλέτα. Όλοι στο κόλπο. Οι φωνές πως ένας άνθρωπος βρίσκεται μέσα στην τουαλέτα, κάνουν τον οδηγό να σταματήσει και να ρίξει την τουαλέτα από ύψος!

Όλοι τρέχουν να δουν αν τραυματίστηκε αυτός που χρησιμοποιούσε την τουαλέτα. Μόνο που όταν άνοιξαν την πόρτα, υπήρχε ένα ανδρείκελο με τη φωτογραφία του προσώπου του. Μόλις την... πάτησες!

Η σειρά προβάλλεται στο συνδρομητικό TruTV και διαθέτει τέσσερα επεισόδια.

Ο μπασκετμπολίστας είναι στο παρασκήνιο. Και αναλαμβάνει το ρόλο της φωνής της συνείδησης. Αυτός που δίνει οδηγίες, πλέκοντας με μαεστρία την... προδοσία.

Οι δημιουργοί της σειράς είχαν στο μυαλό τους τον Γκρίφιν από την πρώτη στιγμή που συνέλαβαν την ιδέα.

Και όταν το ΝΒΑ σταμάτησε λόγω του κορονοϊού, ο μπασκετμπολίστας είχε μπόλικο ελεύθερο χρόνο!

Το stand up comedy που λατρεύει!

Η κωμωδία δεν είναι άγνωστη στον Γκρίφιν. Την έχει δοκιμάσει στο παρελθόν, έχοντας ερεθίσματα από διάφορες εκπομπές που παρακολουθούσε με τον πατέρα του ως παιδί. Και είναι καλός. Το 2019 είχε βρεθεί στο πλευρό του Άλεκ Μπόλντγουιν. Σε μία ενότητα όπου ο κάθε καλεσμένος παίρνει το λόγο και... κράζει τους υπόλοιπους. Χωρίς περιορισμούς. Δίχως ταμπού.

«Η Κέιτλιν Τζένερ ολοκλήρωσε την αλλαγή φύλου το 2017. Επιβεβαιώνοντας πως κανείς σε αυτή την οικογένεια (σ.σ.: Καρντάσιαν και Τζένερ) δεν θέλει να έχει ένα λευκό πέος», ήταν μία από τις ατάκες του Γκρίφιν προς τον Ολυμπιονίκη, Μπρους Τζένερ, ο οποίος άλλαξε φύλο και πλέον είναι η Κέιτλιν Τζένερ.

Μικρή λεπτομέρεια: Πριν από καιρό, ο Γκρίφιν έβγαινε με μία από τις κόρες της Τζένερ, την Κένταλ.

Παράλληλα, ο Γκρίφιν λατρεύει να κάνει και standup κωμωδία. Εμφανίστηκε σε ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά στον Καναδά, το 2016 και έβγαλε αρκετό γέλιο. Αντλώντας υλικό από την μπασκετική καριέρα του.

Περιγράφοντας την πρώτη φορά που πήγε σε ένα στριπ κλαμπ, ως παίκτης του ΝΒΑ!

Οι Κλίπερς βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη και οι συμπαίκτες του, του είπαν ότι θα πάνε σε ένα τέτοιο μαγαζί. Όταν έφτασαν εκεί, το μαγαζί ήταν κλειστό, αλλά επειδή ένας παίκτης γνώριζε τον ιδιοκτήτη, τον κάλεσε και άνοιξε το μαγαζί.

«Έλα εδώ», μου είπε ένας από τους παλιούς συμπαίκτες μου, «Δώσε προσοχή, γιατί αρχίζει η εκπαίδευση σου στα στριπτιτζάδικα»! «Και τα μάτια του άστραψαν», πρόσθεσε ο Γκρίφιν, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει το γέλιο του.

Ένας άλλος έφερε δύο μεγάλες τσάντες, γεμάτες από χαρτονομίσματα του ενός δολαρίου!

Ο Γκρίφιν διακωμώδησε και την πρώτη εμπειρία του με μία χορεύτρια. Εκείνος αγχωμένος, εκείνη ήθελε να κάνει τη δουλειά της. Αλλά ο φόργουορντ δεν ήταν και τόσο... συνεργάσιμος.

Μετά από 15 λεπτά, η χορεύτρια τον ρωτάει, «μήπως δεν σου αρέσουν οι γυναίκες, θέλεις αγόρια, μπορώ να σου τα φέρω». Και έφυγε...

Για το τέλος της ιστορίας, μπορείτε να ακούσετε τον ίδιο τον Γκρίφιν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

NCAA: Γκονζάγκα εναντίον Μπέιλορ στον τελικό! (vids)

Μπακς: Εκτός ο Αντετοκούνμπο από το ματς με τους Κινγκς (pic)

Σίξερς - Τίμπεργουλβς 122-113: Νίκη στην επιστροφή του Εμπίντ (vid)

Κινγκς - Μπακς 128-129: Ματσάρα ο Χόλιντεϊ, έπαιξε και για τον Giannis! (vid)

 

NBA Τελευταία Νέα