Ο Μοντρέζλ Χάρελ βιώνει την απώλεια και η αγκαλιά της Τζίνι Μπας του άλλαξε τη ζωή! (pics)

Ο Μοντρέζλ Χάρελ βιώνει την απώλεια και η αγκαλιά της Τζίνι Μπας του άλλαξε τη ζωή! (pics)

Ο Μοντρέζλ Χάρελ βιώνει την απώλεια και η αγκαλιά της Τζίνι Μπας του άλλαξε τη ζωή! (pics)

bet365

Ο Μοντρέζλ Χάρελ... φώναζε για βοήθεια. Και η Τζίνι Μπας την έδωσε απλόχερα. Με τον πιο απλό τρόπο. Μία αγκαλιά. Και λόγια παρηγοριάς!

Λένε ότι ο θάνατος δεν είναι το αντίθετο της ζωής. Αλλά μέρος της. Για τον Μοντρέζλ Χάρελ είναι πια η νέα ζωή του.

Ο θάνατος της γιαγιάς του, επτά μήνες νωρίτερα, μοιάζει με ένα χαστούκι που δεν έχει σταματήσει να αντηχεί στα αυτιά του.

Η Μάμι Χάρελ αρρώστησε τον περασμένο Ιούλιου και ο Χάρελ άφησε τους Κλίπερς και τη «φούσκα» του Ορλάντο, για να βρεθεί στο πλευρό της.

Η μάχη ήταν σύντομη. Άνιση. Και δύο εβδομάδες αργότερα, ο Χάρελ επέστρεφε στη ζωή του.

Ξέρετε, κάθε απόφαση ή κάθε γεγονός αλλάζει τη γραμμή που είναι η ζωή μας. Δίνει μία νέα κατεύθυνση. Και ο βίος του Χάρελ, από εκείνη την ημέρα και μετά, άλλαξε για πάντα.

Ο κορυφαίος αμυντικός για την προηγούμενη σεζόν, άλλαξε ομάδα. Όχι γειτονιά. Μαζί «κουβάλησε» και το βαρύ φορτίο της θλίψης (του).

Το γεγονός που δεν μπορεί να ξεπεράσει. «Θα είναι ένας δύσκολος χρόνος, πολλά πάνω και κάτω, ακόμη μαθαίνω τη διαδικασία της απώλειας κάποιου που σήμαινε πολλά για εμένα», είχε πει ο Χάρελ στο Athletic. Και το εννοούσε. Σε μία σκοτεινή στιγμή, ο 27χρονος φόργουορντ έκανε λόγο ακόμη και για την απόσυρσή του! Να παρατήσει αυτό που αγαπάει!

Η... μαγικά αγκαλιά!

Μία αγκαλιά είναι ικανή να λύσει πολλά προβλήματα. Να προσφέρει ηρεμία, θαλπωρή. Και να δώσει ελπίδα.

Η ιδιοκτήτρια των Λος Άντζελες Λέικερς, Τζίνι Μπας, βιώνει και αυτή το δικό της... μαρτύριο. Η φετινή σεζόν την βρίσκει στο σπίτι της. Σε απομόνωση, εξαιτίας της covid-19.

Η Μπας δεν βρέθηκε στο «Staples Center» ούτε για τη βραδιά που οι παίκτες της ομάδας της έλαβαν τα δακτυλίδια τους. Το μήνυμά της, πως το banner των πρωταθλητών θα κρεμαστεί στην οροφή, μόλις ο κόσμος μπορέσει να επιστρέψει στις εξέδρες, ήταν μαγνητοσκοπημένο. Και η ίδια είχε πάρει τον δρόμο για το σπίτι της, μόλις ξεκίνησε η διαδικασία.

Απουσίασε και από όλα τα ματς της ομάδας της. Ο ηγέτης δίνει το καλό παράδειγμα με πράξεις.

Μόνο που στην αναμέτρηση απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς, η Μπας εμφανίστηκε στο παρκέ.

Έτοιμη να υλοποιήσει την υπόσχεσή της.

«Σε αγαπάμε Μοντρέζλ! Ορίστε μία αγκαλιά μέχρι να σε δω», ήταν το tweet της ιδιοκτήτριας των Λέικερς, απάντηση σε αυτό του Χάρελ: «Αυτές είναι οι στιγμές που σε χρειάζομαι περισσότερο Μάμι. Με πονάει που δεν είσαι εδώ για εμένα, να σου τηλεφωνήσω και να γελάσουμε».

Μία ημέρα μετά την ανταλλαγή... τιτιβισμάτων, η Μπας τηλεφώνησε στον Χάρελ. Και του είπε ότι στο επόμενο ματς θα είναι εκεί, για την αγκαλιά που του χρωστάει.

Και έτσι έγινε.

Η Τζίνι Μπας περίμενε καρτερικά τον Χάρελ να ολοκληρώσει τη ρουτίνα της πρώτης προθέρμανσης και του έδωσε μία τεράστια αγκαλιά!

Μάλιστα, η Μπας υποχρεώθηκε να μπει στο πρωτόκολλο του ΝΒΑ και να υποβληθεί σε δύο τεστ, προτού κριθεί ικανή να μεταβεί στο... σπίτι της!

Για τον general manager των πρωταθλητών, Ρομπ Πελίνκα, η κίνησή της ήταν δείγμα ενός ηγέτη: «Βρίσκει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο να ηγηθεί, τόσο με το μυαλό, όσο και τη διάνοιά της, αλλά κυρίως με την καρδιά της».

«Τι θα κάνεις αν ένα μέλος της οικογένειάς σου αισθάνεται άσχημα ή αποκομμένος; Θέλεις να τους δώσεις μία αγκαλιά», είπε η Μπας. Και αυτό ακριβώς έκανε.

Το τρομερό στην ιστορίας μας, είναι πως η ιδιοκτήτρια και ο φόργουορντ των Λέικερς, δε διαθέτουν προσωπική σχέση. Η Μπας τον είχε συναντήσει μόνο μία φορά, την ημέρα που υπέγραφε το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές!

Αυτή ήταν η «συνταγή» που ακολουθούσε ο αείμνηστος μπαμπάς της, ο Τζέρι Μπας. Η οικογένεια, πάνω απ' όλα. Και αυτή των Μπας. Και εκείνη των Λέικερς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΝΒΑ: Είναι ο Ντρέιμοντ Γκριν ο κορυφαίος αμυντικός όλων; (vids)

Αντετοκούνμπο: Πόσο clutch είναι τελικά; (vids)

 

NBA Τελευταία Νέα