Ο πατέρας του Τάουνς πήγε να τον δει για πρώτη φορά, μετά τον θάνατο της μητέρας του (pic & vid)

Ο πατέρας του Τάουνς πήγε να τον δει για πρώτη φορά, μετά τον θάνατο της μητέρας του (pic & vid)

Αντωνία Σπανού
Ο πατέρας του Τάουνς πήγε να τον δει για πρώτη φορά, μετά τον θάνατο της μητέρας του (pic & vid)

bet365

Ο Καρλ Άντονι Τάουνς είχε τον πατέρα του κοντά του σε αγώνα, για πρώτη φορά από τότε που «έχασε» την μητέρα του από κορονοϊό.

Η τελευταία χρονιά είναι μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για τον Καρλ Άντονι Τάουνς. Ο παίκτης των Τίμπεργουλβς «έχασε» την μητέρα του, αλλά και άλλους συγγενείς του από κορονοϊό, αρρώστησε ο ίδιος και περνάει πολλές δυσκολίες, τις οποίες έχει παραδεχθεί.

Κόντρα στους Νετς πήγε για πρώτη φορά, μετά από όλα αυτά, να παρακολουθήσει παιχνίδι από κοντά ο πατέρας του. Μπορεί οι Τίμπεργουλβς να ηττήθηκαν με 112-107, αλλά μικρή σημασία είχε.

Στις 13 Απριλίου του 2020 η Τζάκι Κρουζ Τάουνς πέθανε από επιπλοκές του κορονοϊού και από τότε ο Τάουνς δεν είχε που να στραφεί στις εξέδρες. Ήταν πάντα εκεί για εκείνον, το στήριγμα του. Αυτή την φορά ο πατέρας του κατάφερε να είναι στο πλευρό του και ο παίκτης παραδέχτηκε ότι ήταν τα πάντα για εκείνον.

«Κατάλαβε πόσο αναστατωμένος ήμουν μετά την ήττα. Αλλά ήρθε και μου είπε κάτι που δεν ξέρω αν έπρεπε να μου το πει. Με έκανε συναισθηματικό, Μου είπε ότι η μαμά μου θα ήταν υπερήφανη για το πως έπαιξα σήμερα. Εγώ και ο μπαμπάς μου γίναμε συναισθηματικοί. Ήρθε. Με επηρέασε γιατί το έκανε πάντα η μαμά μου αυτό. Η μητέρα μου θα ήταν στις εξέδρες. Ή θα με χαιρετούσε μέχρι να τις πως γεια ή να πάω να την αγκαλιάσω. Ήταν η πρώτη φορά που είχα κάποιον από την οικογένεια μου. Ήταν τρελό να δω τον μπαμπά μου. Έλεγα που είναι η μαμά. Θα έρθει. Προφανώς δεν θα έρθει. Αυτό με επηρέασε, αλλά βγαίνω εκεί έξω και παίζω όσο καλύτερα μπορώ για την ομάδα μου».

Ο Τάουνς είχε 31 πόντους, 12 ριμπάουντ και 5 ασίστ, στο παιχνίδι κόντρα στους Νετς.

Διαβάστε ακόμα:

 

NBA Τελευταία Νέα