Γκόρντον: «Με τιμάει που οι Νάγκετς ήθελαν να με βάλουν άμεσα στο παιχνίδι» (vid)

Γκόρντον: «Με τιμάει που οι Νάγκετς ήθελαν να με βάλουν άμεσα στο παιχνίδι» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Γκόρντον: «Με τιμάει που οι Νάγκετς ήθελαν να με βάλουν άμεσα στο παιχνίδι» (vid)

bet365

Ο Άαρον Γκόρντον παρουσιάστηκε πολύ προσγειωμένος λίγο μετά το ντεμπούτο του με τους Ντένβερ Ναγκετς, οι οποίοι επικράτησαν εύκολα των Ατλάντα Χοκς.

Αρχικά ο Άαρον Γκόρντον μιλώντας για το ντεμπούτο του με τους Ντένβερ Νάγκετς είπε ότι «ήθελα να μπω και να βοηθήσω στην άμυνα. Μπορεί τα σουτ να μην μπουν, αλλά μπορώ να βοηθήσω στην άμυνα. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πολύ στην επίθεση και μου έδιναν τα σουτ στη σωστή θέση και με το κατάλληλο play» ενώ σε ερώτηση για το αν περίμενε ότι θα ξεκινήσει στην πεντάδα, σχολίασε:

«Ναι, περίπου. Ήξερα ότι ήθελαν να με βάλουν αμέσως στο παιχνίδι. Ήταν πολύ καλό για μένα. Το σέβομαι πάρα πολύ. με τιμάει και θα δώσω οτιδήποτε και αν έχω». Όσο για τη συνεργασία του με τον Νίκολα Γιόκιτς; «Είναι κάτι στο οποίο μπορούμε να χτίσουμε, Όλοι οι παίκτες στην ομάδα κάνουν στο σωστό play, γυρίζουν τη μπάλα και εκείνος κάνει το παιχνίδι πιο εύκολο».

Για τις πρώτες του μέρες στο Ντένβερ: «Ήταν λίγο αγχωτικές. Στο Ορλάντο βρίσκεται το σπίτι μου και σέβομαι τα πάντα που έκαναν για μένα. Όμως από τη στιγμή που ήρθα εδώ θα προσπαθήσω να είμαι ήρεμος, χαλαρός, να μάθω την επίθεση, την άμυνα και να κάνω αυτά που μπορώ να κάνω».

Στην παρθενική του εμφάνιση με τους Νάγκετς, ο Γκόρντον είχε 13 πόντους με 5/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ντένβερ ο Άαρον Γκόρντον!

Γκόρντον για το αίτημά του να γίνει trade: «Νιώθω απογοήτευση» (vid)

«Οι Νάγκετς ψάχνονται για την απόκτηση Γκόρντον»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα