Χάρντεν: «Αισθάνομαι ότι είμαι ο MVP, τόσο απλά» (vid)

Χάρντεν: «Αισθάνομαι ότι είμαι ο MVP, τόσο απλά» (vid)

Χάρντεν: «Αισθάνομαι ότι είμαι ο MVP, τόσο απλά» (vid)

bet365

Ο Τζέιμς Χάρντεν πέτυχε 44 πόντους κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς και... βροντοφώναξε πως αυτός είναι ο MVP. Ή τουλάχιστον, έτσι αισθάνεται!

«Αν αισθάνομαι ότι ανήκω; Αισθάνομαι σαν να είμαι ο MVP. Είναι τόσο απλό». Ο Τζέιμς Χάρντεν είναι ξεκάθαρος. Η απάντηση στην ερώτηση που του έγινε, δεν χωρά αμφιβολίας. Ή διαφορετικής ερμηνείας. Ο Χάρντεν αισθάνεται ως MVP και αυτό αποτυπώνεται στο παρκέ. Στη νίκη των Νετς επί των Πίστονς, μέτρησε 44 πόντους (14/30 σουτ, 4/11 τρίποντα), 14 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο, 3 λάθη.

Και συνεχίζει στον ίδιο ξέφρενο ρυθμό, από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στο Μπρούκλιν. «Δεν θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου. Θα το αφήσω έτσι», πρόσθεσε ο Χάρντεν, μετά την ερώτηση που ανάφερε αν θεωρούσε τον εαυτό του μέσα στην... κουβέντα για τον φετινό MVP.

Όταν, δε, ρωτήθηκε πως μπορεί να ισχυροποιήσει την υποψηφιότητά του, αποκρίθηκε: «Οι αριθμοί το δείχνουν από μόνοι τους και κερδίζουμε. Αυτό έχω να πω».

Αυτό ήταν το 30ό ματς με τη φανέλα των Νετς. Με τον Χάρντεν να μετράει 25.4 πόντους, 8.7 ριμπάουντ και 11.5 ασίστ. Όσο για το ρεκόρ των Νετς; Όταν αγωνίζεται είναι 24-7. Φέτος, είναι 1ος στη λίστα των ασίστ, με 11.2 ανά παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

NBA Τελευταία Νέα