Οι Λέικερς δεν ήθελαν να δώσουν τον υπερταλαντούχο Χόρτον-Τάκερ και χάλασε το ντιλ για τον Λάουρι! (pic)

Αντωνία Σπανού
Οι Λέικερς δεν ήθελαν να δώσουν τον υπερταλαντούχο Χόρτον-Τάκερ και χάλασε το ντιλ για τον Λάουρι! (pic)

bet365

Οι Λέικερς ήθελαν τον Λάουρι στο Λος Άντζελες, αλλά δεν ήταν καθόλου πρόθυμοι να δώσουν τον Χόρτον-Τάκερ και το ντιλ χάλασε.

Μέχρι τελευταία στιγμή το όνομα του Λάουρι έπαιζε δυνατά, για κορυφαίες ομάδες της λίγκας. Οι Λέικερς συγκεκριμένα ψάχνουν μια λύση, στα προβλήματα που έχουν προκύψει στην ομάδα τους.

Θα ήθελαν έναν ακόμα έμπειρο παίκτη, που θα κρατήσει τους πρωταθλητές τώρα που οι ΛεΜπρον και Ντέιβις είναι εκτός με τραυματισμό. Ο Λάουρι φαντάζει ιδανικός, αλλά η συμφωνία δεν έγινε ποτέ. Οι Ράπτορς ήθελαν να κάνουν δικό τους τον υπερταλαντούχο νεαρό, Χόρτον - Τάκερ και αυτόν ζήτησαν από την ομάδα του Λος Άντζελες.

Οι Λέικερς στηρίζουν πολλά πάνω στον πιτσιρικά, που έβγαλε μάτια φέτος στην preseason και σε καμία περίπτωση δεν δέχτηκαν αυτή την συμφωνία.

Κάπως έτσι, δεν προχώρησε το ντιλ των δύο ομάδων, με τον νεαρό γκαρντ να φαντάζει ο επόμενος μεγάλος σταρ του ΝΒΑ.

The Lakers' trade talks to acquire Kyle Lowry broke down because they were unwilling to include Talen Horton-Tucker! (via The New York Times)

Δημοσιεύτηκε από Basketball Forever στις Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021

Διαβάστε ακόμα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα