Οι Ρόκετς, τελικά, ξεπούλησαν τον Χάρντεν για το... τίποτα! (pics)

Οι Ρόκετς, τελικά, ξεπούλησαν τον Χάρντεν για το... τίποτα! (pics)

Αντωνία Σπανού
Οι Ρόκετς, τελικά, ξεπούλησαν τον Χάρντεν για το... τίποτα! (pics)

bet365

Οι Ρόκετς έδωσαν τον Ολαντίπο, που είχαν αποκτήσει για τον Χάρντεν, για τους Μπράντλεϊ και Όλινικ και η ζυγαριά δεν βοηθάει να βγει θετικό πρόσημο.

Έγινε χαμός με τις ανταλλαγές του ΝΒΑ, παίκτες άλλαξαν ομάδες λίγο πριν το τέλος και εκτός από τους Μάτζικ που δικαιωματικά τράβηξαν όλα τα βλέμματα, οι Ρόκετς ήταν εκείνοι που απογοήτευσαν.

Δεν φτάνει η τραγική σεζόν που κάνουν, το αρνητικό σερί που έγραψε ιστορία, ήρθαν να βγουν και οι μεγάλοι χαμένοι στο τέλος των ανταλλαγών. Ο Χάρντεν τους έκανε την ζωή δύσκολη για να φύγει από το Χιούστον, αλλά ήταν ο απόλυτος ηγέτης, MVP της λίγκας και τα ανταλλάγματα θα έπρεπε να έχουν αξία.

Η ομάδα του Χιούστον αποφάσισε να τον ανταλλάξει στους Νετς, πήρε τους Άλεν και ΛεΒερτ και αμέσως τους έδωσε για να πάρει τον Ολαντίπο και να βάλει ακόμα έναν σταρ δίπλα στον Ουόλ. Αυτό δεν πήγε καθόλου καλά, ο Ολαντίπο έπαιξε λίγο, αν και όσο έπαιξε έδειξε την αξία του και δεν ήθελε να μείνει εκεί. Οι Ρόκετς τον έκαναν και αυτόν ανταλλαγή, κατάληξε στους Χιτ και εκείνοι πήραν τον Μπράντλεϊ και τον Όλινικ. Είναι δύο καλοί παίκτες, αλλά είναι εκείνοι που αξίζουν την αξία του Τζέιμς Χάρντεν. Η απάντηση είναι μάλλον όχι.

Ο Έβερι Μπράντλεϊ έχει μέχρι τώρα στην σεζόν, 8,5 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ, ενώ ο Όλινικ μετρά 10 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ. Δεν είναι κακοί παίκτες, αλλά σίγουρα σε κανένα επίπεδο δεν μπορούν ούτε καν να πλησιάσουν την ποιότητα του Χάρντεν.

Οι οπαδοί στο twitter «βράζουν» με το πως κατέληξε τελικά η ανταλλαγή του σταρ της ομάδας, κέρδος δεν φαίνεται να υπάρχει και η κατάσταση στο Χιούστον είναι δύσκολη. Η ομάδα έχει χάσει τον προσανατολισμό της, οι λάθος επιλογές βγάζουν μάτι και φαντάζουν πάρα πολύ δύσκολες όλες οι αποφάσεις από εδώ και πέρα.

Προφανώς, θα μείνουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας από εδώ και πέρα, θα εύχονται να πάρουν το Νο.1 στο επερχόμενο ντραφτ και από εκεί και πέρα θα εύχονται να κάνουν καλύτερο σχεδιασμό, γιατί αυτή την στιγμή, όλοι είναι εναντίον τους. Η ομάδα τους αγωνιστικά έχει πολλά θέματα, ο προπονητής είναι σε απόγνωση και τα πράγματα φαίνονται απλά πολύ δύσκολα.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΒΑ: Έμεινε Τορόντο ο Λάουρι, προς buy out Ντράμοντ, Όλντριτζ (pic)

ΝΒΑ: Στους Μαϊάμι Χιτ ο Βίκτορ Ολαντίπο (pic)

ΝΒΑ: Στο Ντάλας ο Ρέντικ, δεν το κουνάει ο Λόνζο Μπολ! (pic)

Οι Μπλέιζερς απέκτησαν τον Νόρμαν Πάουελ

Αντρέ Ντράμοντ: Θα μιλήσει 5 ομάδες, όχι όμως με τους Νετς! (pic)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα