«Λύγισε» και δάκρυσε ο Μαλόουν για την τραγωδία στο Κολοράντο: «Ήταν πατέρας επτά παιδιών...» (vid)

«Λύγισε» και δάκρυσε ο Μαλόουν για την τραγωδία στο Κολοράντο: «Ήταν πατέρας επτά παιδιών...» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
«Λύγισε» και δάκρυσε ο Μαλόουν για την τραγωδία στο Κολοράντο: «Ήταν πατέρας επτά παιδιών...» (vid)

bet365

Ο Μάικ Μαλόουν δεν είχε καμία διάθεση να μιλήσει για το ματς των Νάγκετς με τους Μάτζικ. Μόνο αναφέρθηκε στη νέα τραγωδία που έλαβε χώρα σε σουπερμάρκετ του Κολοράντο. Δεν άντεξε. Δάκρυσε...

Ο προπονητής των Ντένβερ Νάγκετς δεν είχε τίποτε άλλο στο μυαλό του. Μόνο τα θύματα στην πόλη Μπόλντερ της πολιτείας του Κολοράντο, όπου έλαβε χώρα νέο μακελειό σε σούπερμαρκετ.

«Χθες συνέβη μια άλλη τραγωδία. Ελπίζω να βρούμε έναν τρόπο ώστε να αποφευχθεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον. Μιλάω αυτή τη στιγμή για όλη την ομάδα. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας, οι οποίοι δεν είναι ποτέ αρκετές, αλλά οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι σίγουρα στην κοινότητα Μπόλντερ και σε όλες τις οικογένειες των 10 αθώων ανθρώπων που δολοφονήθηκαν» είπε αρχικά και στη συνέχεια διάβασε τα ονόματα όλων, ώσπου... λύγισε:

«Ρίκι Όλντς, Ντένι Στρονγκ, Νέβεν Στάνισιτς, Τραλόνα Μπαρτκόβιακ, Σουζάν Φοντέν, Τέρι Λέικερ, Κέβιν Μαχόνεϊ, Λιν Μάρεϊ, Τζόντι Ουότερς και ο αστυνομικός Έρικ Τάλεϊ πατέρας επτά παιδιών» και συνέχισε με δάκρυα στα μάτια:

«Έχουμε κουραστεί όλοι με όλα αυτά. Είναι υποτιμητικό. Εμείς ασχολούμαστε με την δουλειά μας, το μπάσκετ. Κρινόμαστε στις νίκες και στις ήττες» και σκουπίζοντας τα δάκρυά του, προσπάθησε να βρει κουράγιο να μιλήσει: «Ζητώ συγνώμη. Όμως αν δεις την άλλη πλευρά και βάλεις τον εαυτό σου σε μια από αυτές τις οικογένειες, τι θα νιώσεις; Αυτό είναι ένα παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι που αγαπώ και για το οποίο έχω πάθος. Όμως σκέφτομαι τον Έρικ Τάλεϊ και τα επτά παιδιά του. Αυτό σκέφτομαι. Έχω ραγίσει μέσα μου. Για αυτούς και για όλα τα άλλα θύματα. Ας ελπίσουμε ότι εμείς ως χώρα, εμείς ως κράτος μπορούμε να βρούμε έναν τρόπο να είμαστε καλύτεροι».

 

NBA Τελευταία Νέα