Κάρι: «Τέτοιες ήττες πρέπει να μας αρρωσταίνουν»

Κάρι: «Τέτοιες ήττες πρέπει να μας αρρωσταίνουν»

Κάρι: «Τέτοιες ήττες πρέπει να μας αρρωσταίνουν»

bet365

H ήττα των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς από τους Λος Άντζελες Λέικερς, με διαφορά 31 πόντων, έκανε τον Στεφ Κάρι να βγει μπροστά και να μιλήσει.

Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος. Όυτε για τους Ουόριορς να γνωρίζουν μία συντριβή. Με δύο τέτοιες ξεκίνησε, άλλωστε, η σεζόν. Ούτε είναι η πρώτη φορά που ο Στεφ Κάρι αποφασίζει να βγει μπροστά. «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Πρέπει να αναπτύξουμε ένα πνεύμα νικητή σε κάθε παιχνίδι και ειλικρινά πρέπει να μας αρρωσταίνουν οι βαριές ήττες. Πρέπει να έχουμε περηφάνεια στον τρόπο που παίζουμε. Μπορείς να χάσεις παιχνίδια - αυτό θα συμβεί - αλλά όχι έτσι», είπε ο Κάρι.

Και πρόσθεσε αναφορικά με το χρονικό σημείο που οι Ουόριορς θα πάψουν να είναι μία μέτρια ομάδα: «Προσπαθώ να πω κάτι διαφορετικό. Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Υπάρχουν κάποιες αρχές για το πως θα πρέπει να παίξουμε. Πρέπει να δείχνουμε την ταυτότητά μας σε κάθε παιχνίδι, οι προσδοκίες μας είναι υψηλές όταν παίζεις αγώνες όπως αυτός με τη Γιούτα και μετά χάνεις με κάτω τα χέρια. Γι' αυτό είμαστε στο 20-20».

Το Γκόλντεν Στέιτ βρίσκεται πια στο 20-20. Η ήττα από τους Λέικερς ήταν η 9η φετινή με 20 πόντους και παραπάνω, ενώ στα τελευταία έξι ματς έχουν υποστεί πέντε ήττες! «Οι δύο τελευταίες ημέρες μπορούν να καθορίσουν την ομάδα σε πολλούς τρόπους», είπε ο προπονητής των Ουόριορς, Στιβ Κερ. Και εξήγησε: «Σε διάστημα 36 ωρών κερδίσαμε την ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ και μετά χάσαμε από μία άλλη μεγάλη ομάδα. Ποιοι είμαστε;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

NBA Τελευταία Νέα