Αντετοκούνμπο: «Δεν είμαι ο Κόμπι, δεν με απασχολεί το αποτέλεσμα, αλλά η εξέλιξη» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Δεν είμαι ο Κόμπι, δεν με απασχολεί το αποτέλεσμα, αλλά η εξέλιξη» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Δεν είμαι ο Κόμπι, δεν με απασχολεί το αποτέλεσμα, αλλά η εξέλιξη» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για πολλά πράγματα, πέρα από το μπάσκετ. Για τη φετινή φιλοσοφία να ζει τη στιγμή, για την εξέλιξη και να μην σκέφτεται από τώρα τα playoffs και το πρωτάθλημα!

Μία βόλτα 20 λεπτών μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά το τρίτο συνεχόμενο triple double του, αναφέρθηκε στη διαφορετική φιλοσοφία για τη φετινή σεζόν.

«Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρουν τα playoffs. Με ενδιαφέρει το μπάσκετ που παίζουμε. Όταν έρθουν τα playoffs θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι. Απέχουμε ακόμη 30 ματς. Αν τα σκεφτόμαστε από τώρα, δεν θα έχουμε ενέργεια όταν θα έχει η ώρα. Ξέρω εμένα και τους συμπαίκτες μου, θα είμαστε έτοιμοι». Και συνέχισε: «Θέλω να μπορώ να ελέγξω το ματς, δεν είναι πάντα μόνο να σκοράρεις, είναι να πασάρεις σωστά. Δεν με απασχολεί το αποτέλεσμα, αλλά να πάρω τη σωστή απόφαση στη σωστή στιγμή. Δεν με απασχολεί το αποτέλεσμα, αλλά η εξέλιξη. Αυτό με βοηθάει να είμαι εδώ, αυτή τη στιγμή. Προσπαθώ να ζω την κάθε στιγμή. Έχω κάνει καλύτερη στιγμή φέτος στο να απολαμβάνω τη στιγμή. Χωρίς να προβληματίζομαι για το αποτέλεσμα, για το πρωτάθλημα».

Όσο για το... μυστικό του; Μία βόλτα, με τα πόδια, είτε με το αμάξι και μία κουβέντα να... χαθεί το μυαλό: «Μια κουβέντα με τον αδερφό μου ή τη μητέρα μου, αρκεί να φύγει το μυαλό από το μπάσκετμπολ. Με βοηθάει».

Ο Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για τα κρίσιμα καλάθια που πέτυχε, ενώ οι Ουίζαρντς έριξαν τη διαφορά των 26 πόντων στους 7: «Δεν είμαι ο Κόμπι. Προσπαθώ να είμαι ένας μπασκετμπολίστας. Δεν κοιτάω το ρολόι και λέω "είμαστε μπροστά με δύο ή πίσω με δύο πόντους, αφήστε με να πάρω το παιχνίδι. Προσπαθώ να πάρω τη σωστή απόφαση, τη σωστή στιγμή. Κάποιες φορές θα είναι να σκοράρω, κάποιες να πασάρω».

Όσο για το επόμενο ματς, απέναντι στους Σίξερς, ο Giannis ήταν απόλυτος: «Περιμένω το ρεπό μου, να απολαύσω την πίτσα μου, το smoothie μου, τις φτερούγες μου. Και μόλις λάβω το πλάνο από τον προπονητή θα είμαι έτοιμος. Θα είμαστε έτοιμοι. Οι Σίξερς κάνουν μία απίθανη σεζόν. Θα είναι δύσκολο ματς. Να φύγουμε από τη Φιλαντέλφια καλύτεροι, όχι να κερδίσουμε απαραίτητα, αλλά να φύγουμε έχοντας παίξει καλό μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα