Aπίστευτο: Ζήτησαν διαπίστευση από τον Γιούιν μέσα στο Madison Square Garden! (vid)

Aπίστευτο: Ζήτησαν διαπίστευση από τον Γιούιν μέσα στο Madison Square Garden! (vid)

Νίκος Καρφής
Aπίστευτο: Ζήτησαν διαπίστευση από τον Γιούιν μέσα στο Madison Square Garden! (vid)

bet365

Ο θρύλος των Νικς, Πάτρικ Γιούιν θέλησε να πάρει τη θέση του στο Madison Square Garden, όμως η ασφάλεια του ζήτησε ταυτότητα, με τον ίδιο να γίνεται έξαλλος.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Μετά τη νίκη του Georgetown επί του Βιλανόβα, ο θρύλος των Νικς και νυν head coach των Hoyas στο NCAA, Πάτρικ Γιούιν πήγε να εισέλθει στο Madison Square Garden, αλλά τον σταμάτησαν και του ζήτησαν διαπίστευση.

Ο ίδιος έγινε έξαλλος για την έλλειψη σεβασμού και δήλωσε: « Δεν θέλω να πω κάτι, νόμιζα πως αυτό είναι το σπίτι μου. Νιώθω απαίσια που με σταμάτησαν και μου ζήτησαν διαπίστευση. Όλοι σε αυτό το γήπεδο, θα έπρεπε να ξέρουν ποιος διάολο είμαι. Και επέλεξαν να με σταματήσουν».

Η φανέλα του Γιούιν με το Νο.30 έχει αποσυρθεί από τους Νικς και βρίσκεται στην οροφή του Madison Square Garden, ενώ ο Πάτρικ είναι ο παίκτης με τα περισσότερα παιχνίδια στην ιστορία της ομάδας, τα περισσότερα λεπτά, τα περισσότερα καλάθια, βολές, δίποντα, ριμπάουντ, κλεψίματα, τάπες και πόντους.

Προβλήματα με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζέιμς Ντόλαν έχει ακόμα ένας θρύλος, ο Τσαρλς Όκλεϊ, ο οποίος του είχε καταθέσει αγωγή, ενώ πιο πριν είχε γίνει χαμός με τον Όκλεϊ στο Madison και 10 ανθρώπους ασφαλείας που προσπαθούσαν και τελικά τον έβγαλαν έξω από το γήπεδο.

Φυσικά... σύμμαχος των 2 θρύλων των Νικς είναι και ο πιο διάσημος φίλαθλος τους, ο σκηνοθέτης Σπάικ Λι που είχε πάει να μπει στο Madison Square και δεν τον άφησαν να μπει, αναφέροντας πως είναι απόφαση του ιδιοκτήτη των , Τζέιμς Ντόλαν. Και όλα αυτά σε έναν άνθρωπο που έχει μόνιμη θέση στα courtseats του MSG.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα