Μάβερικς: Θέλουν τον Κέβιν Λοβ για να βοηθήσουν τον Λούκα Ντόντσιτς!

Gazzetta team
Μάβερικς: Θέλουν τον Κέβιν Λοβ για να βοηθήσουν τον Λούκα Ντόντσιτς!

bet365

Οι Ντάλας Μάβερικς αναζητούν την προσθήκη ενός τρίτου σταρ, δίπλα στους Ντόντσιτς και Πορζίνγκις και η περίπτωση του Κέβιν Λοβ

Οι Μάβερικς εξετάζουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε ανταλλαγή για την απόκτηση του Κέβιν Λοβ των Κλίβελαντ Καβαλίερς! Σύμφωνα με το cleveland.com, στο Ντάλας αξιολογούν την περίπτωση του Λοβ πιο πάνω απ' αυτή του Αντρέ Ντράμοντ (για τον οποίο ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες, όπως οι Ράπτορς), αφού σκοπεύουν να ενισχύσουν το ρόστερ τους με σούτερ. Στόχος τους είναι να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο τον Λούκα Ντόντσιτς, προσθέτοντας τον παράγοντα του μακρινού σουτ.

Την ίδια στιγμή, οι Μάβερικς διαθέτουν τουλάχιστον δύο παίκτες προς ανταλλαγή, αφού τα συμβόλαια των Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ ($18 εκ.) και Τζέιμς Τζόνσον ($16 εκ.) ολοκληρώνονται αυτή τη σεζόν. Πάντως, η επιλογή για την ομάδα του Ρικ Καρλάιλ μοιάζει περίεργη, με δεδομένο οτι ο Λοβ έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο αγώνες τη φετινή σεζόν (και σε 80 τα τρία τελευταία χρόνια) αντιμετωπίζοντας απανωτά προβλήματα τραυματισμών!

Οι ανταλλαγές ολοκληρώνονται στις 25 Μαρτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

NBA Τελευταία Νέα