Σανς: Σκόρπισαν τους Λέικερς, σκαρφάλωσαν στην 2η θέση της βαθμολογίας της Δύσης! (pics)

Αντωνία Σπανού
Σανς: Σκόρπισαν τους Λέικερς, σκαρφάλωσαν στην 2η θέση της βαθμολογίας της Δύσης! (pics)

bet365

Οι Σανς σκόρπισαν τους Λέικερς, έχουν 15 νίκες σε 18 ματς και είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, γράφοντας ιστορία.

Οι Σανς είναι οι νέοι... Τζαζ, με τις δύο ομάδες να έχουν καταφέρει να είναι εντυπωσιακές και να μην προέρχονται από τα φαβορί. Οι πρωτοπόροι Τζαζ εντυπωσίασαν με την πορεία τους μέχρι τώρα και δίκαια βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Έχουν παίξει εξαιρετικό μπάσκετ και έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Δεύτερη ομάδα, που έχει επισκιάσει τα φαβορί, είναι οι Σανς. Αθόρυβα έχουν καταφέρει πράγματα και θαύματα. Νίκησαν τους Λέικερς με 114-104, πρώτη φορά μετά το 2017, με τον Ντέβιν Μπούκερ μάλιστα να είναι εκτός στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξαν ότι είναι εδώ και μάλιστα εμφατικά.

Πλέον, η εντυπωσιακή ομάδα του Φοίνιξ είναι στην δεύτερη θέση της Δύσης, έχοντας κερδίσει τα 15 από τα τελευταία 18 παιχνίδια της. Παράλληλα, έχουν το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ σε 34 παιχνίδια, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά από τις 30 Ιανουαρίου του 2008. Τότε είχε 33-13 και ήταν καλύτεροι απο εκείνους μόνο οι Σέλτικς με 35-8.

Οι Σανς έχουν φτιάξει ένα δυνατό σύνολο, που συνδυάζει ταλέντο και εμπειρία. Η φετινή σεζόν τους δεν μοιάζει με τις προηγούμενες και φροντίζουν να το δείχνουν στο παρκέ.

 

NBA Τελευταία Νέα