«Βουλιάζουν» οι Σέλτικς, είναι εκτός 8άδας αυτή την στιγμή! (pic)

«Βουλιάζουν» οι Σέλτικς, είναι εκτός 8άδας αυτή την στιγμή! (pic)

Αντωνία Σπανού
«Βουλιάζουν» οι Σέλτικς, είναι εκτός 8άδας αυτή την στιγμή! (pic)

bet365

ΟΙ Σέλιτκς περνούν τεράστια κρίση, έχουν χάσει 10 από τα τελευταία 15 παιχνίδια τους και αυτή την στιγμή είναι εκτός playoffs.

Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση για τους Σέλτικς, που η φετινή σεζόν δεν έχει καμία σχέση με την περσινή. Η νέα ήττα από τους Χοκς με 127-112 ήρθε να προστεθεί και στις προηγούμενες, με την ομάδα της Βοστόνης να έχει 10 ήττες σε 15 ματς.

Με τις 8 ήττες στα τελευταία 11 ματς είναι πλέον στο 15-17 και έπεσαν για πρώτη φορά κάτω από το θετικό πρόσημο. Είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας και αυτή την στιγμή είναι εκτός θέσεων playoffs.

Μένουν μόλις 4 παιχνίδια μέχρι το διάλλειμα για το φετινό All Star Game και άπαντες γνωρίζουν ότι πρέπει να πάρουν νίκες και μαζί βαθμολογική ανάσα. Τα προβλήματα πάντως δεν λείπουν για την Βοστόνη, αφού ο Ουόκερ έμεινε και πάλι εκτός, αποδυναμώνοντας την ομάδα του, όπως εκτός είναι και ο Σμαρτ.

Οι Σέλτικς ταλαιπωρήθηκαν από κορονοϊό πριν από έναν μήνα περίπου και μάλιστα ο Τέιτουμ παραδέχτηκε, πριν από μερικές ημέρες, ότι έχει ακόμα θέματα με την αναπνοή του.

Σίγουρα η σεζόν αυτή δεν πάει καλά για την ομάδα της Βοστόνης, υπάρχουν δυσκολίες, αλλά αν θέλουν να μείνουν σε τροχιά Playoffs χρειάζεται σύντομα να βρουν λύσεις.

The Boston Celtics have lost 10 of their last 15 games! They currently sit outside the playoff picture in the 9th seed.

Δημοσιεύτηκε από Basketball Forever στις Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021
 

NBA Τελευταία Νέα