Μάιλς Τέρνερ: Μετέτρεψε ένα τρολάρισμα σε συγκέντρωση χρημάτων για το Τέξας!

Μάιλς Τέρνερ: Μετέτρεψε ένα τρολάρισμα σε συγκέντρωση χρημάτων για το Τέξας!

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Μάιλς Τέρνερ: Μετέτρεψε ένα τρολάρισμα σε συγκέντρωση χρημάτων για το Τέξας!

bet365

Ένα τρολάρισμα μετατράπηκε σε μία κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης. Ο Μάιλς Τέρνερ των Ιντιάνα Πέισερς το κατάφερε με μία μικρή βοήθεια από το διαδίκτυο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας αγανακτισμένος φίλαθλος απαίτησε μία πληρωμή $100 από τον Μάιλς Τέρνερ. Το αίτημα στάλθηκε τρεις φορές, με τον φίλαθλο να κατηγορεί τον σέντερ των Πέισερς για την ήττα από τους Μπουλς. Ο Τέρνερ, ο οποίος συνήθως αγνοεί τα διαδικτυακά τρολ, αυτή τη φορά απάντησε.

Ακολουθώντας μία αμερικανική έκφραση: «Μία δεκάρα για τις σκέψεις σου». Αυτό έκανε. Έστειλε στον διαμαρτυρόμενο ένα σεντ. Ο τελευταίος δεν το έβαλε κάτω. Δημοσίευσε την απάντηση στο twitter. Και εκεί ξεκίνησαν όλα. Υπάρχουν και θετικά στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση του τύπου που έλαβε το ένα σεντ, απέκτησε ενδιαφέρον. Και ο κόσμος άρχισε να στέλνει χρήματα στον Τέρνερ! Χωρίς να το καταλάβει, συγκεντρώθηκαν σχεδόν $3.500! Και ο κορυφαίος μπλοκέρ στο φετινό πρωτάθλημα αποφάσισε να διπλασιάσει το τελικό ποσό και να παραδώσει τα χρήματα για να βοηθήσει την πολιτεία του Τέξας. Η μεγάλη κακοκαιρία έφερε τρομερά προβλήματα στην πολιτεία με χιλιάδες σπίτια να μην έχουν ρεύμα και θέρμανση.

Ο Τέρνερ, γεννημένος στο Μπέντφορντ του Τέξας, σκοπεύει να δώσει τα χρήματα σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη, αλλά και σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα.

 

NBA Τελευταία Νέα