Μπούκερ για τη στιγμή που ο Γιάννης έπαιρνε το τελευταίο σουτ: «Είμαστε μια χαρά» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Μπούκερ για τη στιγμή που ο Γιάννης έπαιρνε το τελευταίο σουτ: «Είμαστε μια χαρά» (vid)

bet365

Ο Ντέβιν Μπούκερ δεν ανησύχησε καθόλου όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαιρνε το τελευταίο σουτ από το high post. Ήξερε ότι η άμυνα της ομάδας του είχε κάνει καλή δουλειά.

Λένε ότι... καλύτερα να σου βγει το μάτι ,παρά το όνομα. Και από τη στιγμή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει και τα καλύτερα ποσοστά από την περιφέρεια, οι Σανς έκλεισαν τη ρακέτα και τον ώθησαν να σουτάρει από μακριά.

Το πλάνο του Φοίνιξ λειτούργησε κατά γράμμα, ο Έλληνας σούπερ σταρ επιβεβαίωσε τα ποσοστά του έξω από τη ρακέτα και κάπως έτσι η ομάδα της Αριζόνα έφτασε στην τελική επικράτηση.

Μετά το τέλος του ματς, ο Ντέβιν Μπούκερ ρωτήθηκε για τις σκέψεις του την ώρα που ο Γιάννης επιχειρούσε το τελευταίο σουτ της νίκης: «Είμαστε μια χαρά» αρκέστηκε να πει ο πρώτος σκόρερ των Σανς για τα όσα του πέρασαν από το μυαλό εκείνη τη στιγμή.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα