Πληθαίνουν οι «σημαντικές» φωνές αποδοκιμασίας του All Star Game, άβολη η κατάσταση για το ΝΒΑ!

Αντωνία Σπανού
Πληθαίνουν οι «σημαντικές» φωνές αποδοκιμασίας του All Star Game, άβολη η κατάσταση για το ΝΒΑ!

bet365

Οι φωνές με παράπονα για το φετινό All Star Game πληθαίνουν, σπουδαίοι ΝΒΑers εκφράζουν την αντίθεση τους και η λίγκα... ζορίζεται.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Το ΝΒΑ αποφάσισε μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν να πραγματοποιήσει το φετινό All Star Game στην Ατλάντα, το ανακοίνωσε, αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως ίσως περίμενε. Πρώτο και τεράστιο πλήγμα ήταν οι δηλώσεις του πιο δημοφιλή παίκτη, του ΛεΜπρον Τζέιμς, που βγήκε και είπε ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να πάει και θα βρεθεί εκεί αναγκαστικά.

Σαν να μην έφτανε αυτό και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συντάχθηκε με τα λόγια του και πλέον οι δύο περσινοί αρχηγοί των ομάδων, εξέφρασαν δημόσια πως είναι αντίθετοι στην διοργάνωση του. Και τα παράπονα δεν σταματούν εδώ, αφού και οι Τζέιμς Χάρντεν και Καουάι Λέοναρντ έκαναν και αυτοί δηλώσεις.

Οι παίκτες δεν ήξεραν ότι θα γίνει All Star Game, πίστευαν ότι θα έχουν χρόνο να δουν τις οικογένειες τους και το ΝΒΑ έχει αλλάξει το πρόγραμμα τους. Ο Χάρντεν σχολίασε: «Συμβαίνουν τόσα και με τον ιό και διοργανώνουμε ένα τέτοιο event; Καταλαβαίνω τους λόγους, αλλά νιώθω, ειδικά με τέτοιο πρόγραμμα που έχουμε, νιώθω ότι όλα επιβάλλονται στους παίκτες. Ήδη παίζουμε πολλά ματς στην εβδομάδα. Νόμιζα ότι θα χαλαρώναμε εκείνη την εβδομάδα, θα ήμασταν με τις οικογένειες μας, θα κάναμε ένα βήμα πίσω από το μπάσκετ».

Ενώ ο Λέοναρντ σχολίασε: «Είναι τα χρήματα πάνω από την υγεία. Όλοι ξέρουμε γιατί παίζουμε. Είναι μια ευκαιρία να βγάλουν λεφτά. Παίζουμε παιχνίδια τώρα και έχουμε ακόμα πανδημία».

Οι παίκτες έχουν περάσει και αυτοί πολλά, όπως όλος ο κόσμος. Έπαιξαν στην φούσκα, δίχως ιδιαίτερη ξεκούραση ξεκίνησαν την νέα σεζόν στην οποία παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια, με πολύ αυστηρά πρωτόκολλα. Οι αντιδράσεις είναι πολλές και όλοι λένε ότι θα πάνε, χωρίς να το θέλουν. Το ΝΒΑ είναι σε δύσκολη θέση, ειδικά με τους σταρ του να κάνουν τέτοιες δηλώσεις.

Ο πρόεδρος της Ένωσης παικτών, ο Κρις Πολ, μίλησε και εκείνος για την κατάσταση: «Είμαστε στα τηλέφωνα και προσπαθούμε να συνεννοηθούμε με παίκτες που έχουν παίξει πολλά παιχνίδια και δεν είχαν διαλλείματα. Είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι ο μόνος που ζω χωρίς την οικογένεια μου, οπότε όλοι έβλεπαν αυτή την ευκαιρία για να δουν τις οικογένειες τους. Η Ένωση πάντα πράττει έχοντας τους παίκτες στο μυαλό της. Αλλά οι παίκτες έχουν συναισθήματα και θα πρέπει να μπορούν να τα εφράζουν. Το σέβομαι αυτό»

 

NBA Τελευταία Νέα