All Star Game: Αυστηροί κανόνες για όσους βρεθούν στην Ατλάντα!

Μιχάλης Γκιουλένογλου
All Star Game: Αυστηροί κανόνες για όσους βρεθούν στην Ατλάντα!

bet365

Το φετινό ημερήσιο All Star Game θα έχει έναν... σκασμό περιορισμούς. Όχι μόνο για όσους βρεθούν στην Ατλάντα, αλλά και για όσους δεν θα συμμετάσχουν στον αγώνα!

Τα πάντα σε μία ημέρα. Διαγωνισμοί και το ματς! Στις 7 Μαρτίου η Ατλάντα θα γίνει το κέντρο του ΝΒΑ για μία και μόνο ημέρα. Ήδη οι ομάδες έχουν λάβει τις οδηγίες για το All Star Game, με τη συμφωνία ανάμεσα στη Λίγκα και την Ένωση Παικτών να επικυρώνεται την άλλη εβδομάδα.

Ήδη το ΝΒΑ καταστρώνει το σχέδιο για τη μεταφορά των All Star στην Ατλάντα! Η παραμονή τους εκεί θα είναι για λίγες ώρες, αφού σκοπός του ΝΒΑ είναι η τήρηση του πρωτοκόλλου για την covid-19 μέχρι... τελείας. Οι παίκτες θα φτάσουν το Σάββατο και θα αναχωρήσουν την Κυριακή κάτω από αυστηρά μέτρα.

Όσο γι' αυτούς που δεν θα επιλεγούν στο All Star Game; Απαγορεύονται τα ταξίδια στο εξωτερικό, τα τεστ για την covid-19 θα είναι καθημερινά, ενώ οι παίκτες θα είναι υποχρεωμένοι να έχουν επιστρέψει στις εγκαταστάσεις της ομάδας δύο ημέρες πριν από το πρώτο, μετά τη διακοπή, ματς τους! Επιτρέπονται μόνο ως πιθανοί προορισμοί όλες οι Πολιτείες, αλλά και η Χαβάη, το Πουέρτο Ρίκο και οι Παρθένοι Νήσοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

NBA Τελευταία Νέα