Μίλιτσιτς: «Αν ο Γκομπέρ υπέγραψε για τόσα χρήματα, ο Γιόκιτς αξίζει $500 εκατομμύρια»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Μίλιτσιτς: «Αν ο Γκομπέρ υπέγραψε για τόσα χρήματα, ο Γιόκιτς αξίζει $500 εκατομμύρια»!

bet365

Ο Ντάρκο Μίλιτσιτς έβαλε στην εξίσωση το νέο συμβόλαιο του Ρούντι Γκομπέρ και τα χρήματα που κατά τη γνώμη του, αξίζει να λάβει ο συμπατριώτης του, Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Ντάρκο Μίλιτσιτς υπήρξε η μεγάλη ελπίδα των Σέρβων για ένα καλύτερο μπασκετικό αύριο κι εν συνεχεία κατέληξε να περιγράφει την άλλη πλευρά του «American way of life» στο ΝΒΑ, αυτήν που οδηγεί από το αμερικανικό όνειρο στον αμερικανικό εφιάλτη.

Δεν υπάρχει μεγάλο ταλέντο δίχως μεγάλη δύναμη θέλησης και ο τύπος που έγινε pick στο Νο.2 του Draft 2003, αφήνοντας πίσω του τον Ντουέιν Ουέιντ, τον Καρμέλο Άντονι και τον Κρις Μπος, έκοψε το μπάσκετ στα 27.

Παραδόξως, ο Μίλιτσιτς έχει έναν τίτλο στο ΝΒΑ ως μέλος των Πίστονς το 2004 ωστόσο το υπόλοιπο βιογραφικό του διαφέρει σε ό,τι αφορά τα επιτεύγματά του ως επαγγελματίας αθλητής, μπάσκετ ή kickboxing!

Ο 34χρονος Σέρβος μίλησε στη σερβική ιστοσελίδα 24 sedam με αφορμή τα επιτεύγματα του Νίκολα Γιόκιτς στο ΝΒΑ:

«Αν ο Γκομπέρ πήρε αυτά τα χρήματα (σ.σ. 205 εκατομμύρια δολάρια για πέντε χρόνια), τότε ο Γιόκιτς πρέπει να υπογράψει συμβόλαιο για 500 εκατομμύρια! Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στον Νίκολα και τον Γάλλο. Το να δίνεις αυτά τα λεφτά σε έναν παίκτη σαν τον Γκομπέρ απλώς δεν βγάζει νόημα».

 

NBA Τελευταία Νέα