Οργή Εμπίντ για τo σκληρό φάουλ του Λεμπρόν: «Αν το είχα κάνει εγώ θα είχα αποβληθεί» (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Οργή Εμπίντ για τo σκληρό φάουλ του Λεμπρόν: «Αν το είχα κάνει εγώ θα είχα αποβληθεί» (vids)

bet365

O Λεμπρόν Τζέιμς έκανε ύπουλο και επικίνδυνο φάουλ στον Τζοέλ Εμπίντ, στην προσπάθεια του Καμερουνέζου να καρφώσει, κάτι που προκάλεσε την οργή του!

Στην αναμέτρηση των Σίξερς με τους Λέικερς, ο Εμπίντ επιχείρησε να καρφώσει τη μπάλα, αλλά ο Λεμπρόν Τζέιμς τον έσπρωξε ενώ βρισκόταν στον αέρα, με αποτέλεσμα να πέσει επικίνδυνα στο παρκέ!

Το γεγονός αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τον σούπερ σταρ των 76ers, ο οποίος μετά το τέλος του ματς, είπε χαρακτηριστικά: «Πρώτα απ' όλα ήταν ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Σας εγγυώμαι ότι αν το είχα κάνει εγώ το ίδιο φάουλ, πιθανότατα θα είχα αποβληθεί από το ματς,. Κάτι που έχει γίνει στο παρελθόν. Εχω χρεωθεί με τέτοια φάουλ από το τίποτα».

Και συνέχισε μιλώντας για μια προηγούμενη φάση ο οποίος είχε χρεωθεί με αντιαθλητικό φάουλ πάνω στον Άντονι Ντέιβις: «Δεν του έδωσα αγκωνιά. Μπορεί να τον ακούμπησα αλλά δεν ήταν αντιαθλητικό», ενώ το μέρος του Εμπίντ πήρε και ο προπονητής της Φιλαντέλφεια, Γκλεν Ντοκ Ρίβερς:

«Πρώτα απ' όλα ο Λεμπρόν δεν είναι 'βρώμικος' παίκτης. Απλά έπρεπε οι διαιτητές να του δώσουν αντιαθλητικό φάουλ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το φάουλ του Λεμπρόν

 

NBA Τελευταία Νέα