Τζαζ - Μάβερικς 116-104

Φώτης Καρακούσης
Τζαζ - Μάβερικς 116-104

bet365

Τι και αν έπαιζαν χωρίς τον Μίτσελ; Οι Τζαζ κέρδισαν και του Μάβερικς με 116-104, πέτυχαν την 10η συνεχόμενη νίκη τους και πλέον βρίσκονται στην κορυφή όχι μόνο της Δύσης αλλά και συνολικά του NBA.

Η επέλαση των Τζαζ δεν έχει σταματημό με τους «Μορμόνους» να μην λένε να αφήσουν το πόδι από το γκάζι. Η ομάδα της Γιούτα πέτυχε την 10η συνεχόμενη νίκη της επικρατώντας και των Μάβερικς με 116-104 και έφτασαν το ρεκόρ τους στο 14-4 που αυτή την στιγμή μετά και την ήττα των Λέικερς από τους Σίξερς, είναι το καλύτερο σε όλο το NBA. Στον αντίποδα οι... καουμπόηδες έπεσαν στο 8-10. Μια νίκη για τους Τζαζ που ήρθε μάλιστα και χωρίς τον Ντόνοβαν Μίτσελ.

Μια απουσία που τελικά δεν στοίχισε στους γηπεδούχους. Και πως να στοιχίσει με τέτοιον Γκομπέρ; Ο Γάλλος σέντερ δεν ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του καθώς ο Κλάρκσον είχε 31, ενώ αυτός 29, ωστόσο μάζεψε και 20 ριμπάουντ και σίγουρα έχει κάνει τον Σακίλ Ο'Νιλ να σκέφτεται το πόσο έξω έχει πέσει με τα όσα έλεγε μετά την υπογραφή του super max συμβολαίου από τον Γκομπέρ. Εξαιρετικός για τους νικητές και ο Ινγκλς με 21 πόντους, ενώ θετικός και ο Κόνλεϊ με 17. Για τους ηττημένους ο Ντόντσιτς είχε 30, ο Χάρνταγουεϊ 19 και ο Πορζίνγκις 18 αλλά δεν έφτασαν για να πάρει η ομάδα τους τη νίκη.

 

NBA Τελευταία Νέα