Ολαντίπο: Έκανε... κηδεία στο γόνατό του πριν αρχίσει η σεζόν!

Ολαντίπο: Έκανε... κηδεία στο γόνατό του πριν αρχίσει η σεζόν!

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ολαντίπο: Έκανε... κηδεία στο γόνατό του πριν αρχίσει η σεζόν!

bet365

Με τη βοήθεια ενός πάστορα, ο Βίκτορ Ολαντίπο τέλεσε την... κηδεία για το γόνατό του. Ευελπιστώντας να ξορκίσει το κακό των τραυματισμών!

Κάποτε, ο Μάρκ Τζάκσον, χαρισματικός γκαρντ στα νιάτα του και μετέπειτα προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, διέθετε και την ιδιότητα του πάστορα. Και θέλησε να κάνει επίκληση στον Θεό, προκειμένου να σταματήσουν οι απανωτοί τραυματισμοί του Στεφ Κάρι! Κάλεσε τον δύο φορές MVP να βρεθεί κοντά του και αφού είπε κάποια λόγια και του έβαλε ένα ειδικό λάδι, ζήτησε από τον Κάρι να πατήσει με δύναμη το τραυματισμένο πόδι του και να απαρνηθεί κάθε τραυματισμό! Ο Βίκτορ Ολαντίπο προχώρησε ένα βήμα παραπάνω.

Χρησιμοποίησε τον πάστορα Έρικ Τόμας για να τελέσει την κηδεία στο γόνατό του! Αυτό που τραυματίστηκε σοβαρά το 2019 και ενώ ο άλλοτε παίκτης των Μάτζικ και Θάντερ ήταν ένας από τους καλύτερους γκαρντ του ΝΒΑ, φορώντας τη φανέλα των Πέισερς!

«Η λειτουργία έγινε για να πει αντίο στη σκέψη του τραυματισμού», αναφέρει το ESPN για την κίνηση του Ολαντίπο, προκειμένου να ξορκίσει μια και καλή το κακό που τον είχε βρει. «Αισθανόμουν καλύτερα, αλλά το μυαλό μου είχε συνηθίσει να με προστατεύει. Ήμουν διστακτικός εξαιτίας του ποδιού μου», εξήγησε ο ίδιος ο δύο φορές All Star αθλητής.

Και συνέχισε: «Σήμερα θάβω όλη την αρνητικότητα γύρω μου, με δεδομένο πως είμαι ο τρίτος και πιο νέος που κάνει τέτοια κηδεία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα